Ardahan 20.09.2019 22:40

Ardahanlılar İstanbul'un Tepesine Çıkacaklar..

'Güçlü Bir Ardahan Lobisi' parolası ile İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde ki Ardahanlıları bir araya getirmeye çalışan Ardahan Dernekler Federasyonu Ardahan rakımına has bir yerde üniversite öğrencilerine burs katkısı sağlamak için gece yapacak.
Ardahanlılar İstanbul'un Tepesine Çıkacaklar..

64 Ardahan İl, İlçe ve Köy Derneğinin çatısı altında bulunan ve bugüne kadar yaptığı çalışmaları ile İstanbul'da bulunan federasyonlar arasında aktif olan ilk 20 federasyon arasında bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu bu kez Avrupa'nın en yüksek gökdelenlerinden olan Sappire gökdelenin teras katında 'ARDAHANLILAR ZİRVEDE' adlı yemekli, müzikli bir gece de Ardahanlıları bir araya getirecek.

Aynı zaman da Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını da yapan Gazeteci Fakir Yılmaz'ın Genel Başkanlığını yaptığı Ardahan Dernekler Federasyonu başta Ardahanlılardan olmak üzere her kesi eğitime destek olmaya davet edecek.
Konu hakkında bir açıklama yapan ARDAFED Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz düzenleyecekleri gecede elde edecekleri gelir ile başta Ardahanlı üniversite öğrencileri olmak üzere yoksul başarılı öğrencilere katkı sunmak olduğunu belirtti.
Bu gecelerinde hemen sonra 1-7 Ekim Günlerinde yeni bir Ardahan'ı Tanıtma Günleri de düzenleyeceklerini belirten ARDAFED Başkanı Fakir Yılmaz yerel ağızla, Ardahanlıları göğe çıkarmayı hedefledikleri bu gecede ki amaçlarının okumak isteyen ama imkanları olmayan üniversite öğrencilerine daha önce yaptıkları gibi yeniden destek olmayı hedeflediklerini söyledi.
Yılmaz sözlerine aşağıda yaptığı çağrıyla son verdi.

Sende Eğitime Destek Ol..

Sayın hemşehrim; Ardahanlı Üniversite Öğrencilerine Burs sağlamak amacıyla birlikte düzenlediğimiz ve yarın saat: 19.00'da bir araya geleceğimiz ARDAHANLILAR ZİRVEDE adlı gecemiz için bugün sizden daha hassas olmanızı ve biraz daha duyarlı davranıp, son bir kaç bilet daha alalım, satalım çabası ortaya koyalım ricasında bulunuyorum. GÜN BUGÜNDÜR dedikleri bir süreci hep birlikte yaşadığımız bu gecemizde alnımızın akıyla çıkmalıyız diyerek elinizde ki ARDAFED hesap nosunu bilet alacaklara ulaştırmanız umuduyla;
Sizin de gecemiz öncesi bugün, hemen şimdi en azın da1 bilet alarak, 21 Eylül Cumartesi günü akşamı, saat 19.00'da Sappire Gökdeleninin 55. katında ki gecemize katılmanızı bekliyoruz..