Vakıf Katılım web
Ekonomi 31.05.2023 07:00

​Arzum, 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi'ne katıldı

Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, "Arzum'un hikayesini ve kültürünü daha önce dokunamadığımız birçok Avrupalı teknoloji ve perakende devine anlattık." dedi.
​Arzum, 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi'ne katıldı

Arzum, Avrupa teknoloji üreticileri ve perakende liderlerinin buluştuğu Uluslararası TCG Perakende Zirvesi'ne üçüncü kez katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 'Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka: Arzum OKKA' sloganıyla ulusal ve uluslararası birçok fuar, etkinlik ve zirveye katılan Arzum, 23-25 Mayıs'ta Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilen 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi'ne kurduğu özel stantla katılım gösterdi.

Avrupalı teknoloji ve perakende liderlerine farklı kategorilerde ürünlerini tanıtan Arzum, zirvenin ziyaretçilerine Türk kahvesinin yanı sıra farklı ikramlarda bulundu. Arzum ve Arzum OKKA standı, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, 'Arzum olarak üçüncü kez katıldığımız 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’nin bizim için ayrı bir önemi var. Kısa süre önce Litvanya, Estonya ve Letonya pazarlarına giriş yaptık. Buna paralel olarak yeni iş bağlantıları, sektörün gelişiminin hissedilmesi ve tartışılması için son derece önemli olan zirvede, ürünlerimizi yeni pazarlarımıza tanıtmanın mutluluğunu yaşadık. Ayrıca, zirve ile en önemli hedef pazarlarımız arasında olan ve geçen yılın ilk çeyreğine kıyasla bu yıl e-ticaret hacmimizi 2 katından fazla artırdığımız AB ülkeleriyle olan bağlarımızı daha da güçlendirdik. En önemlisi de Arzum'un hikayesini ve kültürünü daha önce dokunamadığımız birçok Avrupalı teknoloji ve perakende devine anlattık.' ifadelerini kullandı.