Vakıf Katılım web
Magazin 25.02.2016 14:15

Asena: Üçü birlikte yaşasın

Asena Atalay sunuculuğunu yaptığı programda Kaan Tangöze'nin Seçkin Piriler'i aldatması konusuna farklı bir yorum getirdi. YENİBİRLİK- Kanal D’de magazin programı sunan Atalay’ın gündeminde ‘Seçkin Piriler-Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural’…
Asena: Üçü birlikte yaşasın

Asena Atalay sunuculuğunu yaptığı programda Kaan Tangöze'nin Seçkin Piriler'i aldatması konusuna farklı bir yorum getirdi.

YENİBİRLİK- Kanal D’de magazin programı sunan Atalay’ın gündeminde ‘Seçkin Piriler-Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural’ arasındaki aşk üçgeni vardı. Asena Atalay, 6 yıllık eşi Tangöze’nin ihanetine uğrayan Piriler’le ilgili sarf ettiği sözleriyle şaşkınlık yarattı. “Evlilikte bir sorun varsa bunun tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Kaan Tangöze, ihanet ediyorsa Seçkin’de de bir sıkıntı mutlaka vardır” diyen Atalay, sözlerine şöyle devam etti: “Seçkin Piriler, 6 yıldan beri ihanete uğradığını öğrenip evi terk etmemiş. Kaan Tangöze de hayatındaki bu iki kadından da vazgeçemiyor. Madem Seçkin, eşini seviyor ve Tangöze’nin yasak aşkı Kıvılcım Ural, bu duruma razı. O zaman hepbirlikte yaşasınlar.”Kaan Tangöze’nin eşinde huzur, Kıvılcım Ural’da da heyecan bulduğunu söyleyen Asena Atalay, “Heyecanı bitince eşine geri dönüp onunla yaşlanacak” dedi. Atalay, “Seçkin Piriler’in yerinde olsaydanız ne yapardınız?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: Benim aşka saygım sonsuz. Eşim başkasına aşık olduğunu söylese ‘Tamam ben çocuğunun annesi olarak buradayım’ derim. Ama tek gecelik kaçamakları kesinlikle affetmem, hemen boşanırım.”