Magazin Kaynak: (İHA) 11.11.2016 13:43 Güncelleme: 11.11.2016 13:53

Aşk dedikodularına son noktayı koydu

Ünlü sanatçı Zeynep Casalini, hakkında çıkan yasak aşk dedikodularına son noktayı koydu. Casalini, çıkan aşk haberlerini yalanlayarak, "Umarım bir aşk yaşarım da sizde haber yaparsınız" dedi...
Aşk dedikodularına son noktayı koydu
Ünlü sanatçı Zeynep Casalini, hakkında çıkan yasak aşk dedikodularına son noktayı koydu. Casalini, çıkan aşk haberlerini yalanlayarak, “Umarım bir aşk yaşarım da sizde haber yaparsınız” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıçiflik Mahallesi’nde tersanede "Köprüler" isimli şarkısına klip çeken Zeynep Casalini, klip çekimi arasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tersanede ve deniz kenarındaki klip çekimlerinde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Casalini, klibin dijital ortamca çıkacağını söyleyerek, “Şirketim Pasaj’la yeni bir çalışmaya başladık. 3 parçamızda klip çekiyoruz. Klibimi ise çok yakın bir arkadaşım olan Gürcan Kertek çekiyor. Ayağının tozu ile Almanya’dan geldi. Bu klibi Bodrum’da çekelim dedim. O da beni kırmayıp Bodrum’a geldi. Klibimizi Yalıçiftlik’te bir tersanede çekiyoruz. Klip çekeceğimiz parçamızın havasına çok uygun olan bir yer. Parçamızın adı ‘Köprüler’. Müziğini Nuri Harun Ateş yaptı, sözlerini ise manevi oğlum olan Çağlar Yerlikaya yazdı. Uzun süredir kafamızda klip çekmek vardı. Çok sevdiğimiz bir parça. Şarkının düzenlemelerini ise Cevahir arkadaşımız yaptı Ankara’dan. Şimdilik bir CD basmayı düşünmüyoruz. 10 klip çektikten sonra belki kliplerle beraber olabilir ama şu anda inanın ne olacağını bilmiyorum. Her şey dijital ortamda olacak kliplerde, şarkılarda çok yakın bir zamanda ardı ardına gelecek ama ilk klibimiz bu olacak” dedi.

Hakkında çıkan yasak aşk haberlerini ise yalanlayan Casalini, “Bu haberler çok sinir bozucu. Bu yazılanlar yalan haber. Bu gibi haberler hepimizin mutsuzluğu oluyor. Gerçek bir aşk yaşadığım zaman bunu saklamam, saklayan da bir insan değilim. Umarım bir aşk yaşarım da sizde haber yaparsınız” diye konuştu.