Magazin 07.07.2020 03:00

''AŞK İKİ BEDEN ARASINDA DEĞİL, RUHLAR ARASINDA YAŞANIR…''

Blu TV'nin özel yapımı olan, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği, sevilen genç oyuncular Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'i farklı bir hikayede bir araya getiren 'Yarım Kalan Aşklar'ın çekimleri geçtiğimiz hafta başladı.
''AŞK İKİ BEDEN ARASINDA DEĞİL, RUHLAR ARASINDA YAŞANIR…''

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatan dizinin setinden ilk kareler yayınlandı. Kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen dizi yakında sadece BluTV’de!

 Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ın çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Başrollerinde yer alan Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi dikkat çeken konusu ile izleyenlerin hafızasında ayrı bir tat bırakacak!

 Bugüne kadar alışılagelmiş dizi senaryolarından farklı olarak, bambaşka bir hikaye ile gündeme damga vuracak olan ‘Yarım Kalan Aşklar’, aşk ve aksiyon dolu sahneleri ile; yeni bir hayatta, yeni bir bedende, yarıda kalmış bir aşkın zorlu sınavını anlatacak.

 Heyecanla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımları yöneten Umur Turagay yer alırken, senaristliğini Ethem Özışık (Poyraz Karayel, Söz), Hakan Bonomo (Adı Mutluluk, Söz) ve Ercan Uğur (Söz) üstleniyor.