Müzik 18.05.2018 11:50

Aşk Ölmez

Besteci, söz yazarı ve prodüktör Cem Özel'in yeni albümü "Aşk Ölmez" Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı.
Aşk Ölmez

Kimi zaman karanlık, kimi zaman da rengarenk ve katmanlı synth düzenlemelerinden; psychedelic gitar soundlarından ve pop melodilerden kuvvet alan albümde tüm parçaların söz, müzik ve düzenlemeleri Cem Özel imzası taşırken, 3 şarkıda davulda ünlü sanatçı Can Güngör yer aldı. Yaklaşık 4 yılda tamamlanan ve dinleyenleri farklı dünyalara taşıyacak “Aşk Ölmez” albümünün kaydını Baran Göksu ve Umut Çetin, mix’ini Baran Göksu, mastering’ini ise Christopher Leary üstlendi.

Toplam 8 şarkıdan oluşan “Aşk Ölmez” albümünden kliplenen ilk şarkı “Kuş Gibi” oldu. Bir Ege kıyı kasabasında meydana gelen doğaüstü olayları anlatan "Aşk Ölmez" üçlemesinden ilk bölüm olan “Kuş Gibi” klibi, kasabanın sakinlerini ve vakit geçirmek için kasabaya gelip can havliyle kaçan ziyaretçileri konu alıyor. Gizem ve komedi unsurlarının bir araya geldiği video dizisinde Cem Özel’e başrollerde Sezi Süer, Sinan Mellaart, Ali Somay ve Umut Çetin eşlik etti. Cem Özel ve Bora Bekiroğlu’nun yönetmenliğinde çekilen üçlemenin görüntü yönetmenliğini ise Hürcan Emre Yılmazer üstlendi.

Müzik kariyerine 2008 yılında İstanbul’da Wufi adlı electropop grubunu kurarak başlayan Cem Özel, grupla birlikte 2009 yılında Rock’n’Coke festivalinde, 2010 yılında yurtdışında ve Türkiye’de çeşitli konserler Verdi. Grubun 2011 yılında dağılması ile solo albümünün kaydına giren sanatçı, 60’lar ve 70’ler rock müziğine göndermeler yapan ‘İnim İnim’ adlı ilk Türkçe sözlü albümünü 2012 yılında yayınladı. Klasik ve modern rock, synth-pop, soul, electronica, şiir, kara mizah ve antropoloji gibi türlü etkileri harmanladığı konsept albümü "Aşk Ölmez"i 2013 - 2017 yılları arasında kaydetti.