Magazin 16.08.2022 04:42

Aslı Hünel: "Memene sahip çık" 

Aslı Hünel, Gülşen'in Yenikapı konserinde göğüslerini göstererek "Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" sözlerine tepki gösterdi. 
Aslı Hünel: "Memene sahip çık" 

Tüm kadınlara "Memene sahip çık" mesajı veren Aslı Hünel "Yeri gelmişken bu mesajı verelim. 1-31 Ekim tarihleri arası 'meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık ayı' olarak belirlenmiştir. Fakat malum böyle bir polemik varsa bunun hayra dönmesini isterim. Bu işin şakası yok biz tüm kadınlar mememize sahip çıkalım, taramalarımızı ihmal etmeyelim" dedi. 

Dünyada her yıl binlerce kadının  memesini kaybettiğine dikkati çeken Hünel "Bir kadının memesi konuşulacaksa bu şekilde konuşulmalı. Gülşen Hanım'a daha faydalı ve farkındalığı yüksek mesajlar vermesini dilerim. Sesi ve sanatıyla zamanında sevdirdiği kitleye bu mesajlar sayesinde daha iyi ulaşırdı. Naçizane kendisine tavsiyem bu yönde yoksa ne giyerse giysin sahne onun güzel bir vücudu var ama ağzımızdan çıkana dikkat etmekte fayda görüyorum. Tepkim sadece bu sözedir. Gerisi beni ilgilendirmediği gibi şarkılarını da çok severim" diye konuştu.