Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 28.10.2017 18:57 Güncelleme: 28.10.2017 19:32

Atatürk Havalimanı'nda Güney Koreli müzik grubu izdihamı

Dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu Five Treasure Island (FT ISLAND), Avrupa turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı'nda Güney Koreli müzik grubu izdihamı
Dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu Five Treasure Island (FT ISLAND), Avrupa turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul’a geldi. Saatler öncesinde Atatürk Havalimanına gelen grubun hayran kitlesi, izdihama neden oldu.

Avrupa turnesine devam eden dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu FTISLAND, Paris konserinin ardından bir sonraki adres olan İstanbul’a geldi. Akşam saatlerinde Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanına inen ünlü grubu dış hatlar geliş katında coşkulu bir hayran kitlesi karşıladı.

HAYRANLAR İZDİHAMA NEDEN OLDU

Müzik grubunu yakından görebilmek için saatler öncesinden Atatürk Havalimanına gelen hayran kitlesi, havalimanı çıkışında izdihama neden oldu. Koruma çemberi eşliğinde güçlükle ilerleyen Five Treasure Island gurubu üyeleri hayranlarının sevgi gösterilerine karşılıksız kalmayarak onlara el salladı.

Hayranı olduğu ünlü müzik grubunu karşılamak için havalimanına gelen Şükran Kara "Çok seviyoruz. Takip ediyoruz. Her daim fanlarıyız" dedi. Gurubun bir başka hayranı Mehtap Gül ise “Biz fan sayfasıyız. Yıllardır 7-24 onlar takip edip çeviriyoruz. Onlar için etkinlik düzenleyip insanlara onların müziğini tanıtmaya çalışıp duyurmaya çalışıyoruz” dedi.

Ünlü müzik gurubu daha sonra havalimanı çıkışında bekleyen VİP araca binerek alandan ayrıldı. Five Treasure Island müzik gurubu, 29 Ekim Pazar akşamı Volkswagen Arena’da konser verecek.