Magazin 31.10.2018 02:00 Güncelleme: 30.10.2018 21:52

Athena, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Aydın'da Kutladı

Ülkemizin en sevilen gruplarından Athena, 29 Ekim Pazartesi akşamı Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümünü Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda 30 bin kişinin katılımı ile tam bir şölen havasında kutladı.
Athena, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Aydın'da Kutladı

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarından oluşan geniş repertuvarları ile yine özel bir konser performansına daha imza attı.

2 saat  sahnede kalan Athena; “Kalbi”, “Kafama Göre” ve "Arsız Gönül" şarkıları ile konserin startını yüksek  enerjileri ile verdiler. Seyircinin coşkulu katılımı ile hiç ara vermeden performansını sergileyen Athena, “Ben Böyleyim” gibi sevilen cover'larının yanı sıra “Çanakkale Türküsü”, “Bahçe Duvarından Aştım” gibi türküleri de kendi tarzlarında seslendirerek, müzikal zenginliklerini yine seyircisi ile paylaştı.

 Sahnede "Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun Aydın" diyerek 29 Ekim'i kutlayan Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’ "Çanakkale Türküsü'nü söylemeye başladığı sırada Türk Bayrağını boynuna bağladı.

 Athena; Gökhan Özoğuz (vokal), Hakan Özoğuz (gitar), Umut Arabacı (gitar) Emre Ataker (klavye) ve Sinan Tınar’dan (davul) oluşuyor.