Vakıf Katılım web
Magazin 31.07.2020 03:00

Ati ve Aşk Üçgeni bu kez "Çok Gizli" diyor

Ati ve Aşk Üçgeni, yeni teklisi "Çok Gizli" ile heyecanlı bekleyişi sona erdiriyor. 2017 yılında Ati Yıldıztozu, Ozan Çanak ve Durukan Betses tarafından kurulan ve ilk albümleri "Gecenin Karanlığında"dan bu yana kendilerini adadıkları "Ruh Pop" akımını dinleyiciyle buluşturan grup, Sony Music etiketiyle yayınlanan "Çok Gizli'de de R&B ve Soul ögelerini öne çıkararak şehir hayatının içinde kapıldığımız "arayış" çabalarını anlamlandırmaya çalışıyor.
Ati ve Aşk Üçgeni bu kez

Dinleyeni sarıp sarmalayan yumuşak gitarları, koşturmadan tempo tutan davulları ve iç dünyanızın derinliklerine işleyen şarkı sözleriyle en saklı duyguların tercümanı olmaya adaylığını koyuyor.

Yaşanılan gerçek olaylardan ve günlük hislerden yola çıkılan şarkı sözleriyle dinleyiciyi hemen yakalayan Ati ve Aşk Üçgeni, dinleyiciyi melankoliye sürüklemek yerine dinamik ve canlandırıcı hisler uyandırıyor. Bu yönüyle de doğrudan bir iletişim kurduğu dinleyiciyi alıp bir yolculuğa çıkarıyor ve etkisini de üzerinde baki kılıyor.

 31 Temmuz’da tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak olan “Çok Gizli”nin klibinin ise yönetmenliğini Adil Burak Aydın, konsept yaratıcılığını ise Yağmur Akın Karagöz üstlendi. Klip, parçanın ilgili olduğu 'arayış' çabalarına dair fikir ve duyguları gerçeküstü bir görsel dil eşliğinde seyircilerle buluşturuyor. Şarkıyla birlikte klip de 31 Temmuz’da Sony Music Türkiye Youtube kanalında yayında olacak.