Vakıf Katılım web
Magazin 24.06.2021 04:03

"ATİLLA VURAL"DAN HAFIZALARA KAZINACAK MERHABA! 

Sahnede olmaya ve müziğe çocukluğundan beri tutkuyla bağlı olan Atilla Vural; eğitimlerini de bu yönde tamamlayarak hayatının her döneminde sanatın içinde olmayı seçti ve ilk şarkısı ''Yasaksa Yasak''ı tüm dijital platformlarda müzikseverlere sundu. 

Sözü ve müziği Atilla Vural'a ait olan şarkının aranjesinde ise Gökalp Gökmen & Sercan Kaya imzası var.

Genç sanatçı, 2010 yılında Şehir Tiyatroları Çocuk Eğitim Birimine girmesiyle başlayan serüvenini ve hedefini ise şu sözlerle ifade ediyor;

''Sahnedeyken Tiyatronun müzikal yanınıda keşfettim ve şarkı söylemenin hissettirdiklerinin benzersiz olduğunu gördüm. 2017 yılından beri şan eğitimiyle devam eden süreçte bu tutkumun üzerine gittim. Kendi tarzımı yaratıp bunun beğeni kazanmasını umuyorum. Bu doğrultuda ilk şarkım Arama Beni’yi düet olarak 2021 Mart Ayında piyasaya sundum. Şimdiyse ilk profesyonel şarkımın heyecanı içindeyim. Bunlar yapmak istediklerim için bir başlangıç kendi tarzımı oluşturup kendim olarak yer etmek hafızalara kazınmak en büyük hedefim.''

Atilla Vural'a klibinde; geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rahmetli Defne Joy Foster'ın küçük kızı Toprak rolündeki Jennifer Boyner eşlik etti.

Klipteki tarzı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Jennifer Boyner, uzun yıllar sonra görenleri ve hatırlayanları  değişimiyle şaşırttı. 

Yapımcılığını başarılı sanatçı Cenk Yüksel'in üstlendiği Atilla Vural'ın yeni şarkısı ''Yasaksa Yasak'' Purpleandmore Produciton etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!