Magazin 07.10.2022 05:00

ATİYE EGE'LİLERİ BÜYÜLEDİ

Ege Üniversitesinde yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte öğrencilerin yeni döneme adaptasyonunu hızlandırmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen "Ege'ye Hoş Geldin Şenliği"nde, 5 Ekim Çarşamba günü Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye şarkılarıyla ve performansı ile unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
ATİYE EGE'LİLERİ BÜYÜLEDİ

Ege Üniversitesinde yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte öğrencilerin yeni döneme adaptasyonunu hızlandırmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen “Ege’ye Hoş Geldin Şenliği”nde, 5 Ekim Çarşamba günü Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye şarkılarıyla ve performansı ile unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Son hiti Dalgana Bak'la ritmik bir açılış yapan Atiye, ‘Budur’, ‘Salla’, ‘Aşkistan’, ‘Ya Habibi’, ‘Soygun Var’, ‘Salla’ gibi şarkılarıyla yüksek tempolu gecenin fitilini ateşleyerek, iki saat boyunca dansçıları ve müzisyen arkadaşları ile konser alanını dolduran 20 bin kişiye coşku dolu anlar yaşattı.

‘İzmir’de okudum ve hayatımın bir bölümü burada geçti. Çocukluğuma döndüm. Bende İzmir’liyim. Çok özlemişim’ diyen duygularını dile getiren Atiye, kendisini ilk defa izlemeye gelen kardeşi Can’ı sahneye çağırarak birlikte Halihalihal şarkısını söyledikten sonra eline darbukasını alarak çaldı.

Renkli sahne kostümü ve güzelliği ile göz kamaştıran Atiye, kendisine bir kez daha hayran bıraktı.