Magazin 14.09.2021 04:15

AVRUPA'DAN ASYA'YA BİSİKLET SÜREREK GEÇTİ

İstanbul'un Beykoz ilçesinde önceki gün gerçekleşen İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu'na Türkiye'den ve dünyadan 500 triatlet katıldı.
AVRUPA'DAN ASYA'YA BİSİKLET SÜREREK GEÇTİ

Ünlü model Ebru Şallı’da Oral B Boğaziçi Triatlon’un bisiklet etabına sembolik olarak katıldı. Trafikten arındırılmış olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bisiklet süren Şallı, büyük dayanıklılık gerektiren triatlon sponsorunun daha çok tanınması için destek olduğunu belirtti.

Ağız sağlığı ürünlerinin küresel markası Oral-B’nin de katkılarıyla Triatlon sporunun hızla geliştiği Türkiye önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak dünyada bir ilke imza attı. Dünyanın ilk kıtalararası triatlon yarışması olan İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayelerinde, Türkiye Triatlon Federasyonu'nun organizasyonu ve Oral B’nin ana sponsorluğu ile İstanbul’un Beykoz ilçesinde gerçekleşti. İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonuna katılan ve spora olan tutkusuyla bilinen Ebru Şallı konuyla ilgili
olarak” Dünyada ilke imza atarak ilk kıtalararası triatlon yarışması bu yıl İstanbul’da yapıldı. Bu başarılı organizasyonun bir parçası olmaktan çok mutluyum. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bisiklet sürebilmek benim için inanılmaz bir deneyimdi. Her dönem sağlıklı ve formda görünmenin en önemli sebebi spor yapmak. Sağlık mutluluk ve huzur için spor bizim yaşamımızın merkezinde olmalı” dedi. Triatlon sporu ile vücudun hem dayanıklılık, hem de kuvvet kazandığını kaydeden Ebru Şallı İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu’nun triatlon sporunun daha çok insana ulaşabilmesi için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.