Magazin 25.04.2019 12:58

Ayakta alkışlandı

Türk pop müziğinin duayenlerinden Selami Şahin, geçtiğimiz akşam Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.
Ayakta alkışlandı

Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Selami Şahin, yaklaşık 1600 kişi tarafından gece boyunca ayakta alkışlandı.

“Eskimeyen Şarkılar” konserlerinin dördüncü ayağı Bursa’da gerçekleşen konserde; 70’lerden günümüze ''Sana Merhaba Dedim, Tapılacak Kadınsın, Ya Seninle Ya Sensiz, Özledim, Seninle Başım Dertte'' gibi efsaneleşen şarkılarını seslendiren Selami Şahin “Baştan Başa Sen” adını taşıyan yepyeni albümünden “Nerde Akşam Orda Sabah” şarkısıyla da büyük beğeni topladı ve sahnede dev bir orkestranın yanı sıra seyircilerin kendi içinde yarattığı muhteşem bir koro ustaya eşlik etti.

Gecenin dansları ünlü koreograf Gökmen Kasabalı imzası taşırken, sunuculuğunu ise Cenk Tunalı üstlendi. Özellikle Cenk Tunalı’nın eğlenceli sunumu seyircilere zaman zaman kahkaha dolu anlar yaşattı.

Her neslin tek bir ağızdan söylediği ve tüm hikayelerimizin eşlikçisi olmuş ''Eskimeyen Şarkılar'' konser gelirinin bir kısmı Türkiye’nin en büyük eğitim vakfı TEV’e bağışlandı ve 23 Nisan’da, bu değerli konser okuyaman çocuklarımıza umut oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Bursalı sevenleriyle buluşan büyük usta sahnede duygularını şöyle ifade etti;
“Çocuklarımız bizim geleceğimiz, her zaman onların yanında olalım ve onlara sahip çıkalım, onları sevmek ibadet gibi benim için.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Atatürk’ümüzü sevgiyle ve saygıyla anıyoruz, ne mutlu türküm diyene.
Dünyaya gelmiş geçmiş en büyük lider Atatürk.”