Magazin 21.09.2019 00:30

Ayna grubundan sürpriz: SULTAN

Türkiye'nin en sevilen rock gruplarından birisi olan AYNA, 30 yıllık bir parçayı yeniden düzenleyerek hem AYNA'severlere hem de grubun kurucusu Erhan Güleryüz'e 30 yıl sonra duygusal bir sürpriz yaptı.  
Ayna grubundan sürpriz: SULTAN

AYNA grubu üyeleri, arşivlerden çıkarttıkları bir parça ile hem müzikseverlere ve AYNA hayranlarına, hem de grubun kurucusu Erhan Güleryüz’e 30 yıl sonra duygusal bir sürpriz yaptılar.

Sultan, 30 yıl önce sözleri Erhan Güleryüz tarafından yazılan ve daha sonra da melodiye dönüştürülen bir aşk şarkısı… Aynı zamanda anne çocuk sevgisini de işleyen şarkı 30 yıl aradan sonra arşivin tozlu raflarından çıkartıldı. Grup üyeleri, Erhan Güleryüz’e sürpriz yaparak parçayı yeniden hazırladılar. 30 yıl sonra, bugünün stüdyo olanaklarıyla yeniden düzenlenen parça, 30 yıl öncesinin ruhuyla yepyeni bir sound’a büründü.

Şarkı, Erhan Güleryüz'den habersiz, sürpriz olarak yapıldı. Sultan şarkısının aranjmanını Kaya Sevinç ve Barbaros Kaynak üstlendi. Mix Kaya Sevinç ve Genco Kulaksız tarafından gerçekleştirilirken, son dokunuşu mastering alanında Türkiye'nin en iyilerinden Erman Aydöner yaptı.