Güncel - Yaşam 20.02.2016 13:49

Aziz Yıldırım, terörü lanetledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım: "Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız"  YENİBİRLİK İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı…
Aziz Yıldırım, terörü lanetledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım:

"Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız" 

YENİBİRLİK İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, "Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü İstanbul Fatih Şubesinin Cemile Sultan Korusu'nda düzenlediği organizasyona katılarak, kulübün yeni üyelerine rozetlerini takdim etti.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, burada yaptığı konuşmada, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle üzgün olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bunu samimi olarak söylüyorum, huzurumuz yok, huzursuzuz. Evimize gidiyoruz huzur yok, gazeteyi okuyoruz huzurumuz yok, televizyon seyrediyoruz huzurumuz yok. Hepimizin birlik ve beraberlik günlerinin bugünler olduğunu düşünmeliyiz. Belki söylemeyeceğim şeyi söyleyeceğim. Artık Fenerbahçe Kulübü olarak memleketin bu konusu üzerine düşüncelerimizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Artık bizlerin de eylem yapması gerektiğine inandığımı buradan belirtmek istiyorum. O ölen insanların çocuklarının acılarını gördüğümüzde dayanamıyoruz. Ben de sizler gibi terörü şiddetle lanetliyorum. Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız."

Fenerbahçe'ye üye olan taraftarlara teşekkür eden Yıldırım, kurmak istedikleri Fenerbahçe Üniversitesiyle ilgili ise "Önümüzdeki hafta içinde müracaatımızı yapıyoruz. Yükseköğretim Kurulu ve Türkiye Büyük Millet Mecilisinin kararlarından sonra da Fenerbahçe Üniversitesi açılmış olacaktır. İyi ki varsınız, iyi ki hepimiz buradayız. Bu ülkeye hep beraber sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, konuşmasından sonra yeni üyelerle fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe Kulübü Fatih Şubesi Başkanı Yahya Uğur ise Yıldırım'a çeşitli hediyeler verdi.