Magazin 28.03.2016 16:42

Baba evlenince aile karıştı

Acar Holding'in yönetim kurulu başkanı Abdullah Acar'ın (84) kendisinden 32 yaş küçük asistanı Derya Gümüş ile evlenmesi aileyi karıştırdı. YENİBİRLİK - Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran işadamının beş çocuğu "Derya…
Baba evlenince aile karıştı

Acar Holding'in yönetim kurulu başkanı Abdullah Acar'ın (84) kendisinden 32 yaş küçük asistanı Derya Gümüş ile evlenmesi aileyi karıştırdı.

YENİBİRLİK - Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran işadamının beş çocuğu "Derya Gümüş, babamızı zorla kaçırarak mirastan pay almak adına evlenmiştir. Babamız Alzheimer hastasıdır” dedi. Çocuklarının iddialarını kabul etmeyen Abdullah Acar, ifadesinde "Alzheimer hastası değilim. Birbirimizi sevdik, bir yıl kadar önce resmi nikah kıyarak evlendik. Çocuklarımın dertleri, mirasımla ilgilidir” diye konuştu. Çocukların vasi tayini için Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi’ne dava açtıkları da ortaya çıktı. Geçen hafta görülen duruşmada "Abdullah Acar’ın akli melekelerinin yerinden olup olmadığınının tespiti” için Adli Tıp Kurumu’na başvurulmasına karar verildi.