Magazin 18.06.2019 00:30

BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Şarkıları ve besteleri ile genç nesli peşinden sürükleyen başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz Sultanbeyli'nde seveleri ile buluştu.
BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Binlerce hayranının saatler öncesinden doldurduğu konser alanında şarkılarnı işaret dili desteği ile seslendirerek sahnedeki engelleri kaldıran Tatlıöz, ''Tüm babaların babalar gününü kutluyorum. İnşallah günü birinde bende bu duyguyu tadacağım. Bu ne zaman olur emin değilim ama en büyük hayalim Allah bana o günleri gösterir ve o sevinci yaşatırsa çocuklarıma örnek bir baba olabilmek.'' sözleriyle de herkesin babalar gününü kutladı.

Konserininortalarına doğru kendisini seyircilerin arasına bırakan ve şarkılarını coşkulu kalabalıkla birlikte seslendiren Bahadır Tatlıöz, fotoğraf çektirmek isteyen hiç bir hayranını geri çevirmeyerek muhteşem anları ölümsüzleştirdi.

Bir buçuk saatlik programını ''Normal şartlarda konserimizin sonuna geldik ama bugün burada bizlerle olan babalar için bir saat daha sizlerleyim.'' sözleriyle uzatan Bahadır Tatlıöz, enerjisi ile parmak ısrttı.

Finalde ''Güldük eğlendik, coştuk... Lakin bizlerin huzuru için hayatından vazgeçen polislerimizi ve askerlermizi unutamamam. Onlar öyle babayiğitler ki; bizler için kendi canlarından cananlarından evlatlarından ayrı kaldılar. Biliyorum sesimizi duyuyorlar, bizi işitiyorlar. Onlara çok şey borçluyuz. Onların sayesinde bu topraklarda güven içinde yaşayabiliyoruz.'' diyerek Yemen Türküsünü söyleyen Bahadır Tatlıöz, sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.