Magazin 24.05.2022 04:18

BABİL FEST'E 30 BİN KİŞİ KATILDI!

Başarılı organizasyonlara imza atan Babil Sanat, 20-21-22 Mayıs tarihlerinde, bu sene ilki düzenlenen Konya'nın en büyük müzik festivali Babil Fest ile 30 bin kişiyi ağırladı.
BABİL FEST'E 30 BİN KİŞİ KATILDI!

Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen ilk müzik festivali olma özelliği taşıyan Babil Fest, Türkiye'nin en başarılı ve son dönemin en popüler isimlerini festival katılımcıları ile buluştu.

Etkileyici atmosferi ile unutulmaz anlar yaşatan Babil Fest’in ilk günü Emir Can İğrek, Moğollar, İkilem, Gülçin Ergül, Mary Jane ve Touche sahne aldı.

Festivalin ikinci günü ise Feridun Düzağaç, Norm Ender, Tuğkan, Dedublüman, Ceren Gündoğdu ve The Away Days performansları ile yoğun kalabalığa muhteşem bir akşam yaşattı.

Festivalin son gününde; Adamlar, Sena Şener, Manuş Baba, Kendimden Hallice, Maran Marangöz ve Bedelsiz ile kapanış yapılarak, katılımcılara hafızalara kazınan anlar bırakıldı.

Babil Sanat organizasyonuyla bu sene ilki gerçekleşen Babil Fest, bir sonraki yıl yapılacak olan festivalin ikincisi için şimdiden çalışmalara başladı.