Magazin 19.05.2019 00:52

Bakan Soylu'yla sohbet etti

Dernek Başkanı Nilgün Diptaş ev sahipliğinde ve Ottoman's Life Hotel Deluxe sponsorluğunda gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'da katılırken etkinliğin sürprizi Amerikalı şarkıcı Della Miles oldu.
Bakan Soylu'yla sohbet etti

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD)’nin kız çocuklarının eğitimi yararına bu yıl 5’incisini düzenlediği iftar yemeği önceki akşam Ottoman’s Life Hotel Deluxe’te gerçekleşti.

Bakan Soylu ile tanışıp kısa süre sohbet eden Miles, Türkiye'nin kendisi için özel bir ülke olduğunu bir kez daha dile getirdi. Yeni Zellanda'da yaşanan insanlık dışı saldırıdan sonra müslüman olmasının son derece önemli bir duruş ve karar olduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "bu kararı bu topraklarda almış olmaktan dolayı mutluyum ancak orada ölenlerin acısını hala yüreğimde hissediyorum." karşılığını vererek samimiyetini bir kez daha ortaya koydu.

Milletvekili Belma Satır, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Alev Dedegil, Beyhan-Egemen Bağış, Dilek Şahsuvaroğlu, Hanife Akdağ, Hürrem-Abdullah Buladı, Banu-Ali Yüksel, Murat Gevrek, İlhami Yıldırım, İbrahim Yıldırım, Kemal Akar, Feryal Gülman, Ivana Sert, Fatma Topaloğlu Pehlivan, Hilal Oğuzkaan, Asuman Kerkez, Rahime Akdoğan gibi siyaset, iş ve cemiyet dünyasından bir çok saygın ismin hazır bulunduğu etkinlikte mütevazi tavırlarıyla da büyük sempati toplayan Miles, NEYAD'ın uluslararası yardım faaliyetlerine de koşulsuz destek sözü verdi.