Kültür Sanat 19.05.2016 14:26

'Bal ile Betty' 27 Mayısta vizyonda

Yönetmenliğini ve senaryosunu Fedai Çakır'ın üstlendiği sokaktan alınıp sahiplenilen iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor. YENİBİRLİK - Yönetmenliğini ve senaryosunu Fedai Çakır'ın…
'Bal ile Betty' 27 Mayısta vizyonda

Yönetmenliğini ve senaryosunu Fedai Çakır'ın üstlendiği sokaktan alınıp sahiplenilen iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor.

YENİBİRLİK - Yönetmenliğini ve senaryosunu Fedai Çakır'ın üstlendiği, sokaktan alınıp sahiplenilen iki köpeğin yaşamını anlatan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi vizyona giriyor. Çekimleri Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleşen, Bal ile Betty isimli iki sokak köpeğinin oynadığı, çocuk rollerini Sinem Göz, Yiğit Türken, Esila Sönmez'in canlandırdığı film 27 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak. Sokağa terk edilen iki köpeğin kendilerini sahiplenen üç kardeşin ve mahalledeki diğer çocuklarla ilişkilerini ele alan filmde, yetişkin rollerini ise, Toygun Ateş, Göknur Paslı ve Yeliz Ateş oynuyor. Filmin galası 29 Mayıs'ta Samsun, Bafra'da gerçekleştirilecek.