Vakıf Katılım web
Magazin 19.12.2018 02:00 Güncelleme: 19.12.2018 00:51

Banu Öztürk Davayı Kazandı Ve Boşanmasını Kutladı!

2009 Miss Globe Türkiye Güzeli Banu Öztürk, 2 yıl önce açtığı boşanma davasını kazandı ve boşanmasını oğluyla kutladı.
Banu Öztürk Davayı Kazandı Ve Boşanmasını Kutladı!

Banu Öztürk, maddi ve manevi zarar görmesi sebebiyle davacı olduğu eski eşinden çocuğunun velayetini alarak boşandı. Dava sonucunda 250.000 maddi, 250.000 manevi tazminat hakkı ve çocuğu için de aylık 5000 TL nafaka bağlanmasına karar verildi.

 2 senedir süren boşanma davasının sonuçlanmasını Kahraman isimli erkek bebeği ile kutlayan Banu Öztürk, “Çok şükür kurtuldum. Eğer oğlum olmasaydı bunlarla uğraşmazdım ama büyüyünce sorduğunda ona verebileceğim bir cevap var ” diye açıkladı. En çok aldatılmayı hazmedemediği için boşandığını belirten Banu Öztürk, “Ameliyatlık hale getirip bir insanı aldatmak insanlık suçudur. Canımla boğuşurken aldatıldığımı öğrendiğim ve öğrendiğim gün de boşanma davası açtım. Aldatılmak hazmedilemez. Hiçbir yuva yıkılmak üzere kurulmaz ancak özgürlük sınırsız değildir. Özgürlük bir insanın özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünün başladığı yere kadardır. Kimse kimsenin yüreğine, canına, malına, kariyerine, ekmeğine zarar veremez, vermemeli... Herkes haddini bilecek. Çok fedakarlık başa belaymış, ben yuvam ve çocuğum için işimi gücümü bırakmıştım, hata etmişim” dedi.

 Banu Öztürk şiddetin daha hamileyken başladığını belirtti ve şöyle anlattı; “Eşimin kullandığı araba ile hamileyken kafatasımın parçalanması ve defekt ameliyatı yapılmasına ilişkin kaza davası, sahte evrak düzenlenerek ve bana zorla imzalatılarak kapatılmıştı ama bu dava sahte evrak düzenlenmesinden ötürü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Delil ve ispatların apaçık olduğu bu ceza davasının da boşanma davası gibi benim lehime en yakın zamanda sonuçlanması ve eski eşimin bu davadan ceza almasını bekliyorum.”

 Bunların başına gelmesinin sebebini eski eşinin kendisini aldatmasından kaynaklı olduğunu söyleyen Banu Öztürk, kendisini rahatsız eden ve ameliyatlıyken yuvasını yıkan kadına açtığı davayı kazandığını ve 2,5 yıl ceza verilmesini sağladığını da sözlerine ekledi.

 Dört üniversiteyi birincilikle bitirmiş, idealist, üretken, sanatla iç içe bir isim olan Banu Öztürk, 2009 yılında Miss Globe Güzellik Yarışması’nda birinci olmuştu. Mankenlik, oyunculuk ve şarkıcılık yapan Banu Öztürk, 2014 yılında işadamı İsmail Akay ile evlenmiş ve 2015 yılında da bir erkek çocuğu dünyaya getirmişti. Ancak evliliği hiç iyi gitmemiş ve 2017 yılının Ağustos ayında eşinden şiddet gördüğü için çocuğu ile birlikte maddi imkansızlıklar sebebiyle kadın sığınma evine yerleşmişti. Boşanma sonrası Beykoz’da annesinin yanına taşınan Banu Öztürk artık işine odaklanacağını, bir süre MEB’e bağlı olarak Müzik Öğretmenliği yaptığını ve şimdi ‘Miss Bn Show’ TV Programı projesinin üzerinde çalıştığını ve programın demosunu Dominik Cumhuriyeti’nde dünya starlarıyla çektiğini açıkladı. Ayrıca Avrupa Yakası, Adanalı, Derman, Geniş Aile, Şen Yuva ve Güzel Çirkin vb. dizi projelerinde yer aldığı gibi yeni sezonda oyunculuğa da geri döneceğini belirten Banu Öztürk, kendi yazdığı ‘Sonsuz’ isimli son albümündeki ‘Gel Ey Aşk’ ve ‘Siyahı Siyah Beyazı Beyaz’ isimli şarkılarına klip hazırladığını, en büyük arzusu olan Jennifer Lopez ile düet yapmak için de bazı girişimlerde bulunduğunu sözlerine ekledi.