Vakıf Katılım web
Magazin 27.01.2023 15:53

BARBAROS "BABALAR" PROJESİ İLE 24 ŞUBAT'TA ZORLU PSM TURKCELL PLATINUM SAHNESİ'NDE!

Kariyeri boyunca pop, caz ve klasik müziğe kadar farklı tür ve dillerdeki repertuvarıyla sunduğu sahne performansları yanında, çeşitli müzikallerde de başrol oynayan ülkemizin başarılı seslerinden Barbaros, Türk müzik tarihine damga vurmuş isimlerin unutulmaz şarkılarını bir araya getirdiği "Babalar" projesiyle 24 Şubat'ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde dinleyicilerle buluşacak.
BARBAROS

Kariyeri boyunca pop, caz ve klasik müziğe kadar farklı tür ve dillerdeki repertuvarıyla sunduğu sahne performansları yanında, çeşitli müzikallerde de başrol oynayan ülkemizin başarılı seslerinden Barbaros, Türk müzik tarihine damga vurmuş isimlerin unutulmaz şarkılarını bir araya getirdiği “Babalar” projesiyle 24 Şubat’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşacak.

Opera aryalarından müzikallere, pop müzikten caza kadar seslendirdiği şarkılarla dinleyicinin beğenisini kazanan Barbaros, bu kez Türk halkının “Baba” dediği, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur gibi isimler ile birlikte Selami Şahin, Edip Akbayram, Ferdi Özbeğen, Yıldırım Gürses, Dario Moreno, Tanju Okan, Cem Karaca, Fikret Kızılok, Bülent Ortaçgil, Zülfü Livaneli, Barış Manço, Timur Selçuk ve  Neşet Ertaş, gibi müzik tarihimizde mihenk taşı olmuş isimlerin eserlerinden oluşan bir repertuvar ile dinleyici karşısında olacak.    

Barbaros, “Babalar” Projesi ile ilgili, “Bu şarkıların kendi hayatıma yansımalarını, hikayelerini anlatacağım bir kurgu ile sunma fikri üzerinde uzun süredir düşünüyordum. Sadece şarkıları seslendirmekle kalmayıp, sahnede bir hikâye anlatıcısı da olacağım. Hepimizin hayatına dokunmuş bu isimlerin şarkılarını anılarımla birlikte dinleyicilere sunacağım.” diyor.

Daha önce yayınladığı albüm ve teklilerle müzikseverlerin beğenisini toplayan ve son olarak 90’lı yıllardan bu yana pop müzikte iz bırakan Yaşar ile yepyeni şarkısı “Var Mı?” yı müzikseverlerle buluşturan Barbaros, 24 Şubat’ta “Babalar” projesiyle Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde.

24 ŞUBAT 2023 – 21.00 – ZORLU PSM TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

Zorlu PSM Turkcell Platinum Biletler: passo.com.tr

Barbaros hakkında daha fazla bilgi, görsel ve röportaj istekleri için; Pasion Turca PR Manager – Hakan Akoğlu - hakan@pasionturca.net - 0533 499 41 49 - 0212 2744348