Magazin 27.02.2020 00:30 Güncelleme: 27.02.2020 08:29

SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ YEMEĞİ

İstanbul'da son aylarda isminden, sıra dışı tarzına ve kendine özgü mutfağı ile oldukça konuşulan ve merak uyandıran Fonduralı Yeniköy'de geçtiğimiz akşam özel bir doğum günü yemeğine ev sahipliği yaptı.
SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ YEMEĞİ

Fulya Hacısüleymanoğlu’nun 40. Yaş doğum günü yemeğinde cemiyet hayatının ünlü isimleri bu güzel gecede Fulya hanımı yalnız bırakmadılar. Başar Hacısüleymanoğlu eşinin bu özel doğum gününde dostlarını mekana önceden davet ederek eşi ile içeri giriş yaptı. Fulya hanım karşısında dostlarını görünce çok duygulandı. Eşi ile başbaşa akşam yemeği beklerken karşısında kalabalık bir dost topluluğunu görünce duygulu anlar yaşadı.

Fonduralı Yeniköy’de bu özel gece için mekanın işletmecileri İlyas Güngör ve Volkan Ercan kusursuz bir hizmet sunarak misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattılar. Mekanın en önemli özelliği, mevsim balıklarını ve coğrafyamızdan tanıdık lezzetleri, bazen şaşırtıcı derecede özüne bağlı, bazen de yorumlamalar ile sunan yaratıcı mutfağı sahip olması.

Gecenin ilerleyen saatlerinde genç sanatçı Sude Çelikkol sahne aldı. Muhteşem sesi ve müziği ile misafirlerin kalbinde taht kuran genç sanatçı gece boyunca konuklarını eğlendirip çoşturdu. 40 yaş pastasını kesen Fulya Hacısüleymanoğlu kısa bir konuşma yaparak eşi ve dostlarına çok teşekkür etti, bu mutlu gününde yalnız bırakmadıkları ve yanlarında oldukları için.

Fonduralı’daki doğum günü yemeğine katılan ünlü isimler arasında Gamze-Nedim Keçeli, Sedef-Alpsel Mercan, Sevil-Ali Rıza Yılmaz, Aslı-Bora Pehlivanlar, Ethem-Burçin Sunar, Murat-Yasemin Delibalta, Beliz-Tansel Mercan, Hatice-Ali Boyalı, Murat-Yasemin Karadeniz, Özlem Mutlu-Hasan Çetin, Müge-Ömer Alioğlu, Pınar-Ömer Karabacak, Elif-Cengiz Karlı, Müge-Salman Kızılaslan, Burcu-Ersan Taşkent, Özlem-Ergun Şen, Burak Yakın, Necmettin Karabacak ve Ensar Saral gibi isimler vardı.