Ekonomi 11.12.2018 15:23

Başkan Dr.Büyükkılıç 2019 Yatırımları Hakkında Bilgiler Verdi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh  Büyükkılıç, 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan çalışmalarında koordinasyonun sağlanması açısından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter  yardımcısı Ahmet Darendeliğlu ve Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Ferhat Bingöl'ün iştirak ettiği koordinasyon toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Başkan Dr.Büyükkılıç 2019 Yatırımları Hakkında Bilgiler Verdi

Kayseri’nin bir bütün olduğunu Kocasinan, Melikgazi ve Talas gibi iç içe geçmiş mahalleleri  ve yolların devamı ortak olan bir yerleşimde koordinasyonun çok önemli olduğu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “2019 yılı Melikgazi Belediyesi için gerçekleştirilecek yatırımlar ile özelikle yeni açılacak yolların planlanması yapıldı. Melikgazi de birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma yapabilmesi için toplantı düzenleyerek görev dağılımı gerçekleştirdik. Bu bilgileri şimdi de yatırımcı birim yetkilerine bilgiler verdik. Sonuçta daha etkin, verimli ve kısa sürede yatırımları gerçekleştirerek Kayserililerin hizmetine sunmaktadır” dedi. 

Başkanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bu toplantıda çalışma planı oluşturulduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye olunmasında en büyük etkenin iyi bir planlanma ile mali kaynakların israfsız kullanımı olduğunu, bu açından her yıl olduğu gibi 2019 yılı içinde toplantı düzenlediklerini sözlerine ekledi.