Güncel - Yaşam 13.08.2018 14:21

Başkan Ercan Sincan Sokaklarını Gezdi

Zamanının büyük kısmını Sincan cadde ve sokaklarında halkın arasında geçiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Esnaf ve Vatandaşları her fırsatta ziyaret ediyor. Başkan Ercan Törekent semt pazarı ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde esnafları ziyaret etti. Ardından Harikalar Diyarında piknik yapan vatandaşların sofralarına konuk oldu, Sincan halkının sorunlarını tek tek dinledi.
Başkan Ercan Sincan Sokaklarını Gezdi

Sincan Belediyesi çözüm odaklı hareket etmeye devam ediyor. Başkan Ercan bir yandan mahalle mahalle dolaşıp vatandaşların şikayet ve taleplerini yerinde tespit ediyor, bir yandan da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ercan Hafta sonunda Törekent semt pazarı, Gazi Osman Paşa Mahallesini gezdi. Esnafın kapısını tek tek çalan Başkan Ercan yolda karşılaştığı vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

“SAMİMİ BAŞKAN”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ziyaretlerinin ardından Harikalar Diyarında piknik yapan vatandaşlarla tek tek selamlaştı, sofralarına konuk oldu. Vatandaşların sorunlarını ve görüşlerini dinleyen Başkan Ercan Sincan’ı daha da ileriye taşımak ve Sincan halkının sorunlarının hızlı tespiti ve çözümü için çalıştıklarını vurguladı. Başkan Ercan’ı Sincan sokaklarında görmekten mutluluk duyduklarını belirten Sincan halkı da “Başkanımıza rahatlıkla görüşlerimizi söyleyebiliyoruz.” sözleriyle Başkan Ercan’ın samimiyetine vurgu yaptı.

BAŞKAN ERCAN’DAN HAFTA SONU MESAİSİ

Başkan Ercan vatandaş ziyaretlerinin ardından cübbesini giydi nikah törenlerinde mesaisine devam etti. Sincan’ın yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin toplu nikah törenine de katılan Başkan Ercan çok sayıda çiftin mutluluğuna vesile oldu.