Kocaeli 13.04.2022 14:38

Başkan Söğüt: "Kendinizi geleceğe iyi hazırlayın"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Pertevpaşa Öğrenci Yurdu'nda öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi.
Başkan Söğüt:

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Pertevpaşa Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Programa Başkan Şener Söğüt dışında; Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Doğan Orak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve öğrenciler katıldı.

BİZLERE ENERJİ VERİYOR

Birlikte yenilen iftar sonrasında Başkan Şener Söğüt, gençlerle bir araya gelerek sohbet ortamında buluştu. “Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz ile her fırsatta bir araya geliyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sizlerle bir arada olmak bize her zaman mutluluk ve enerji veriyor. Ramazan akşamında her akşam bir yerdeyiz. Bugün de sizlerle birlikte olmak istedik. Soframızı lokmamızı birlikte paylaştık.

GELECEK SİZLERE EMANET

Sizler için en kıymetli ve değerli yıllar. Sorumluluklarınız büyük. Zahmetsiz rahmet de olmuyor tabiki de. Teknoloji çağında kendinizi geleceğe iyi hazırlayın. Devlet olarak yerel yönetimler olarak sizlerin daha donanımlı yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm imkânlarımızı sizler için seferber ediyoruz Yarın devleti büyütecek, güç katacak olan sizlersiniz” dedi.