Kayseri 26.06.2019 13:44

Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu: "Halkın Sesi ve Yatırımların Gözlemcisi"

SS Kayseri Gazeteciler Yapı Kooperatif Olağan Mali Kurulunda konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Basın mensuplarının toplumda halkın sesi ve yatırımların gözlemcisi olduğunu söyledi.
Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu:

Basın mensuplarına ait yapı kooperatifinin Melikgazi Belediye sınırları içerisinde yer almasından dolayı bir takım hizmetlerin Melikgazi Belediyesince gerçekleştirileceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Mesken bir aile için çok önemli, atalarımız “Ahrette iman, dünyada mekan” diyerek bir aile için meskenin önemini çok güzel vurgulamışlardır. Melikgazi Belediyesi olarak TOKİ tarafından yapılacak olan evlerin bulunduğu alanda Çocuk oyun alanları, Açık alan fitness aletleri, açık alan basketbol sahası, sosyal tesis, çok amaçlı park ve yeşil alanlar,  otopark ve yaya yolu gibi çalışmaları gerçekleştireceğiz. Şimdiden Hayırlı Olsun diyorum” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Gazeteciler Cemiyetinin, üyelerini ev sahibi yapmasının çok anlamlı olduğunu bundan dolayı yönetim kurulunu kutladığını sözlerine ekledi.