Güncel - Yaşam 18.03.2016 14:37

Başkentte 2 olay, 4 ölü

Ankara'da sokak ortasında KOM'da görevli kadın polis N.T.B. ile yanındaki sivil Ş.D. öldürüldü. Kadın polisi vuran kişinin de Asayiş Şube'de görevli polis A.Y. olduğu öğrenildi. Ankara'da diğer kanlı saldırı ise Mamak'ta yaşandı.…
Başkentte 2 olay, 4 ölü

Ankara'da sokak ortasında KOM'da görevli kadın polis N.T.B. ile yanındaki sivil Ş.D. öldürüldü. Kadın polisi vuran kişinin de Asayiş Şube'de görevli polis A.Y. olduğu öğrenildi. Ankara'da diğer kanlı saldırı ise Mamak'ta yaşandı. Silahlı bir kişi ağabeyi ve yengesine kurşun yağdırıp intihar etti. Hastaneye kaldırılan ağabey kurtarılamadı. İki olayda şimdiye kadar toplam 4 kişi hayatını kaybetti.

YENİBİRLİK - Olay, sabah saatlerinde Çankaya Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde gerçekleşti. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.Y., Organize Şube Müdürlüğü'nde görevli kadın polis memuru N.T.B ve yanındaki Ş.D.'yi silahla vurarak öldürdü.  Polis memuru A.Y daha sonra teslim oldu. A.Y'nin N.T.B'nin eski eşi olduğu belirtildi.

MAMAK'TA AİLE İÇİ CİNAYET

Ankara’da bir kişi, tartıştığı ağabeyi ve yengesini ağır yaralayıp aynı silahla intihar etti. Hastaneye kaldırılan iki kişiden saldırganın ağabeyi kurtarılamadı. Olay sabah saatlerinde Mamak’ta gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre daha önceden aralarında husumet bulunan Aytekin S. ile ağabeyi Bülent S. ve yengesi Aysun S., cadde üzerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Aytekin S. yanında getirdiği tabanca ile ağabeyi ve yengesini vurup intihar etti. Ajanslar saldırgan Aytekin S.'nin sabah saatlerinde cezaevinden izinli olarak çıktığını aktardı.