Vakıf Katılım web
Magazin 24.09.2021 04:13

"Batu Z" "Pablo" Albümüyle Tüm Dikkatleri Üzerine Çekecek!

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan genç rap sanatçısı "Batu Z"; 7 şarkıdan oluşan ilk albümü "Pablo"yu müzikseverlerle buluşturdu. İlk klip albümle aynı adı taşıyan "Pablo" parçasına çekildi.
"Batu Z" "Pablo" Albümüyle Tüm Dikkatleri Üzerine Çekecek!

Dünyanın en ünlü otelleri arasında yer alan Ceasar Palace ve Hotel Paris’te gerçekleşen klip cüretkar ve iddialı görüntüleriyle de çok konuşulacak.

Albümün bir sonraki klibi ise Hollywood Hills’te ABD'li ünlü rap sanatçısı Snoop Dogg’un daha önce klip çektiği mekanda ünlü modeller eşliğinde çekildi.

Mix & mastering’i Travis Scott’ın Cactus Jack ekibinden Blvk Rze’a ait olan Pablo’nun prodüktörlüğünü Desiigner’ın yeni albümünün yaratıcısı Azak Jr. ve Alicus üstlendi. Ayrıca albüme Almanya’nın birbirinden değerli prodüktörleri de katkıda bulundu.

Temelleri 1980’lerin başında Kaliforniya’da atılan "Gangsta Rap" ve "G-Funk" ağırlıklı "Hip-Hop" alt türü "West Coast" soundlarının hakim olduğu albüm türün severlerine yepyeni bir ufuk açıyor.

Pasifik Okyanusu, Malibu ve California’da yaşadığı seyahat deneyimlerini West Coast kültürü ile buluşturan genç müzisyen müziğine tüm birikimlerini ustalıkla yansıtıyor.

Albümde Türkçe, İngilizce ve İspanyolca’nun yer aldığı çoklu dil ile yazılan şarkıların yanı sıra 2 adet İngilizce şarkı da yer alıyor.

Gelecek planları arasında West Coast türünde yaptığı şarkılarla Türkiye’nin uluslararası yıldızı olmayı hedefleyen Batu Z, dünyaca ünlü sanatçılarla da düetler yapağı düetlerle de adından söz ettirecek.

Müzik kariyerine Pablo, Bitcoin, Elon Mask, Mars, Nusret, Yacht, California adını taşıyan 7 şarkılık albümüyle sıkı bir giriş yapan Batu Z, önümüzdeki günlerde dünyanın faklı yerlerde çekeceği cesur ve olağandışı klipleriyle de dikkatleri üzerine toplayacak.