Magazin 23.01.2021 04:33

BENCH OF BEAUTY'NİN YENİ YÜZÜ DİDEM DELEN OLDU!

Kozmetik ve güzellik sektörüne Ortadoğu pazarının ardından Türkiye'ye de satışa başlayarak hızlı bir giriş yapan Bench Of Beauty, Türkiye ve Ortadoğu yüzü olarak Didem Delen ile anlaştı.
BENCH OF BEAUTY'NİN YENİ YÜZÜ DİDEM DELEN OLDU!

Son dönemde Kim Kardashian’a olan benzerliği ile adından sıkça söz ettiren güzel sunucu Didem Delen, markanın bundan sonraki tanıtım sürecinde tercihi oldu. B.O.B ürünlerini eğlenceli videolarla sevenleri ile paylaşan Delen’in kadınlara verdiği mesaj ise; ‘cildinize yapacağınız yatırım mutlaka size geri döner, ona iyi bakmaktan ve zaman harcamaktan kaçınmayın’ oldu.

Ortadoğu pazarında; Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri ve Libya gibi ülkelerde yoğun taleple karşılaşan marka, geçmiş dönemlerde renkli kozmetiğin tüm dünyada büyük bir yükseliş gösterdiğini fakat günümüzde bakım ve onarım sağlayan yenileyici cilt ürünlerinin daha çok tercih edildiğinin altını çizdi. Medikal BB Krem, yenileyici leke kremi, gözaltı bakım kremi ve göz çevresi serumu ile kapsül bir koleksiyon hazırlayan Bench Of Beauty, Türkiye’de satışa başladı.