Magazin 23.07.2021 04:34 Güncelleme: 23.07.2021 08:05

"BENDEN HASTALIK DEĞİL SAĞLIK GEÇER"

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur önceki gün yürüyüşe çıktığı Nişantaşı'nda görüntülendi.
"BENDEN HASTALIK DEĞİL SAĞLIK GEÇER"

İddialı spor kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yalnızlığı sevdiğini ve şu dönemde kalbinde biri olmadığını söyleyip “Ben tutkulu kadınım, çok önemli benim için çekim, kimya gibi şeyler fakat bir taraftan da yalnızlığımı seven bir yanım da var. Hayatı akışına yaşıyorum” dedi.

Şarkı söylemeyi keyif aldığı için yaptığını, asıl işinin oyunculuk olduğunu ve albüm teklifi aldığını anlatan Merve Boluğur, “Çok seviyorum şarkı söylemeyi, evde de çoğunlukla yaptığım aktivitelerimden bir keyif alıyorum. Ben o an akışta zaten hissettiğini yapan bir kadın olduğum için hayatta böyle ilerliyorum. Albüm için teklifler de aldım. Benim esas mesleğim oyunculuk, keyif aldığım herkesin bir hayat amacı vardır da hissettiğim o yönde, fakat keyif aldığım, ‘Acaba?’ dediğim, güzel gelen, meslek demeyeyim de icraat benim için şarkı söylemek. Basic bakıyorum küçükken nasıl elimize mikrofon alıp şarkı söylüyorsak o kafaları seviyorum, eğlenmek kafası” şeklinde konuştu.

Tutkulu bir kadın olduğunu ve şimdilik yalnız olduğunu sözlerine ekleyen oyuncu “Ben tutkulu kadınım, çok önemli benim için çekim, kimya gibi şeyler fakat bir taraftan da yalnızlığımı seven bir yanım da var. Bunu da söylesem iyi olur. Akıştayım yani çünkü hayat zaten olacağı vara götürüyor sizi” ifadesini kullandı.

Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasını çarptırılan Merve Boluğur, maske kullanmadığı için aldığı eleştirilerle ilgili soru üzerine ise “Ben sağlıklı biriyim, Allah daim etsin, sağlık ondan gelir, bu düşüncedeyim. Dolayısıyla bu bakış açısıyla değerlendiriyorum, sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer” diye konuştu.