Magazin 18.05.2019 00:30 Güncelleme: 17.05.2019 17:15

Bergüzar Korel'den 'Kızlar ve Oğlanlar'

 Yönetmenliğini İbrahim Çiçek'in üstlendiği, Bergüzar Korel'in rol aldığı tiyatro oyunu "Kızlar ve Oğlanlar"ın prömiyeri önceki akşam Kadıköy Craft Tiyatro'da gerçekleşti.
Bergüzar Korel'den 'Kızlar ve Oğlanlar'

Bergüzar Korel'in tek kişilik performansıyla beğeni topladığı prömiyere; eşi Halit Ergenç, annesi Hülya Darcan ve yakın dostları Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Esra Erol, Engin Akyürek, Kubilay Aka, Miray Daner, Serkan Altunorak, Ozan Dolunay, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Ece Dizdar, Cem Avnayim,  Güven Murat Akpınar, Nilperi Şahinkaya gibi birçok ünlü isim katıldı.

 'ONUNLA GURUR DUYUYORUM'

 Eşi Bergüzar Korel'i önemli gecesinde yalnız bırakmayan Halit Ergenç, "Müthiş çalıştı. Eşim diye söylemiyorum ama inanılmazdı. Onunla gurur duyuyorum" dedi.

 ÇAĞATAY ULUSOY'LA BARIŞMADI

 Serenay Sarıkaya muhabirlerin "Çağatay Ulusoy'la tekrar barıştığınız söyleniyor. Doğru mu? Kendisini aradınız mı?" şeklindeki sorulara "Yok öyle bir şey. Onlar tamamen magazinin uydurması. Ne kadar komik sorular soruyorsunuz. Teşekkür ederim" şeklinde yanıtladı.

 'ÜNLÜ İSİMLER DAHA DİKKATLİ VE HASSASİYETLİ OLMALI'

 Son dönemde ünlü isimlerin eşlerinden boşandıktan sonra ödediği nafakaları yüksek ve süresiz olması yüzünden şikayetçi olması bir çok haberin çıkmasına neden olmuştu. Esra Erol bu konuyla ilgili gelen sorulara "Ayrılırsam ne kadar nafaka öderim düşüncesiyle nikah masasına tabii ki oturulmaz. Bir takım örneklerden yola çıkılarak evlilik kurumunu asla nitelendiremeyiz. Türk toplumundaki aile kurumu bizim için çok önemli. Bu yüzden medyada yer alan, topluma örnek olan kişilerin çok daha hassasiyetli ve dikkatli davranması lazım" şeklinde yanıt verdi.

 'EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM'

Geceye katılan Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı'dan evlilik teklifi aldığı iddialarına "Öyle bir şey yok vallahi. Bir organizasyon olursa siz duyarsınız. Ama aramızda böyle bir konuşmada olmadı" şeklinde cevap verdi.

ZERRİN TEKİNDOR'DAN YENİ STİL

 Oğlu Hira Tekindor'un çevirmenliğini üstlendiği tiyatro oyununa katılan Zerrin Tekindor, yeni saç stiliyle dikkat çekti. Tekindor, daha önce kumral olan saçlarını gri renge boyattı.

 OYUN HAKKINDA:

Korel'in, iki çocuk annesine hayat verdiği "Kızlar ve Oğlanlar" adlı oyun; güzelliğin, aşkın, çocuğun, evin, paranın ve başarının hayattaki değerini anlatıyor. Anadolu Efes'in katkılarıyla gerçekleşen oyunun yazarlığını Dennis Kelly'nin, çevirmenliğini Hira Tekindor'un üstleniyor.