Magazin 30.06.2022 04:10 Güncelleme: 29.06.2022 20:40

BERKAY ALTUNYAY'DAN DELİRTEN AŞK: DİLBER

Yaz aylarında "Olmazlara İnat" ile Hot Hits Türkiye ve platformların En İyi 50 ve Global Viral listeleri gibi önemli çalma listelerinin gözbebeği haline gelen Berkay Altunyay, dinleyicilerine "Her yere yazabilirim adını, Sana deliyim" dediği "Dilber" ile yeni bir enerji getiriyor.
BERKAY ALTUNYAY'DAN DELİRTEN AŞK: DİLBER

“Olmazlara İnat” ve “Rengarenk Acılar” şarkıları ile kendine sağlam bir dinleyici kitlesi kazanan Berkay Altunyay, yeni şarkısı “Dilber” ile dönüyor. 1 Temmuz’da Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak sözü ve müziği Berkay Altunyay’a ait olan şarkının aranjesi ise Berkin “III” Laleli imzalı.

Yaz aylarında “Olmazlara İnat” ile Hot Hits Türkiye ve platformların En İyi 50 ve Global Viral listeleri gibi önemli çalma listelerinin gözbebeği haline gelen Berkay Altunyay, dinleyicilerine “Her yere yazabilirim adını, Sana deliyim” dediği “Dilber” ile yeni bir enerji getiriyor.

Altunyay enerjik ve romantik bu yeni single’ında bir ilişkinin üç evresine işaret ediyor. Sanatçı; Afropop, Afrobeat, Dance pop gibi elementlerle pop müzikte bu yeni çağa selam çakıyor.

İLK PERFORMANS TİKTOK’TA

“Olmazlara İnat” ve “Rengarenk Acılar” ile platformların en çok dinlenen isimlerinden biri olan Berkay Altunyay, Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak yeni şarkısı Dilber’i canlı olarak ilk kez TikTok’ta seslendirecek. Akustik yayını (Perşembe) 23.20’de başlayacak olan Altunyay konseri yeni şarkısı “Dilber” ile kapatacak.  (https://www.tiktok.com/@berkayaltunyay)

 Dilber, 1 Temmuz Cuma günü bütün platformlarda yayında olacak.