Magazin 20.09.2018 02:00 Güncelleme: 19.09.2018 18:08

Berkay'dan Müzik Şirketine Yemek

Popçu Berkay Şahin geçtiğimiz aylarda transfer olduğu Bon Production ailesine Steakroom'da yemek verdi.
Berkay'dan Müzik Şirketine Yemek

Ünlü sanatçının verdiği yemeğe Bon Production Sahibi Bilal Oğuz ve çalışanları dışında, firmanın sanatçıları Edis ve Ece Seçkin’de katıldı. Kahkahaların havada uçuştuğu yemekte ünlü popçular gönüllerince eğlendi. Gece geç saatlere kadar süren yemek sonrasında Berkay, Edis ve Ece Seçkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yaz aylarını çok güzel geçirdiklerini söyleyen Ece Seçkin, “Sezon çok iyi geçti. Benim içinde, Berkay içinde, Edis içinde. Bayağı bir kalabalığız bütün ailemiz bir aradaydık” dedi.

Nişanda parti vericek

Uzun bir süredir birlikte olduğu pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile geçtiğimiz günlerde aile arasında nişanlanan Ece Seçkin hakkında muhabirlerin Berkay’a soru sorması üzerine şarkıcı “Evet ağabey bizi çağırmadı? Onu mu sorucaksın?” diyerek Ece Seçkin’e takıldı.

Popçu’nun söyledikleri karşısında Ece Seçkin, “Çağırmadım diye bir şey yok. Bu aslında nişan değildi, benim önümüzdeki günlerde nişan partim olacak. Orada tabiiki hep bir arada olucağız. Bu istemeydi, benim istemem böyle bir anda büyüdü büyüdü tatlı güzel bir şey oldu” diyerek cevap verdi.

Saçlarını klip için kestirdi

Genç kızların sevgilisi Edis’in saçlarını üç numara kestirmesi hakkında konuşan Berkay, “Benim saçlarım yok onun var. Benim saçlarım ekme, onunki orjinal” diyerek kahkaha attı.

Yeni imajını çok beğendiğini söyleyen Edis’in bedelli askerlik yüzünden saçlarını kestirdiği haberlerine, “Askerlikle alakası yok. Canım istedi kestirdim. Klip için kestirdim” dedi.