Vakıf Katılım web
Magazin 23.10.2020 04:56 Güncelleme: 23.10.2020 16:16

Berkay'ın son bombası

"Taburcu", "Lolita", "Ömrümün Yarı Kalanı", "Ele İnat", "İzmirli", "İnanırım", "Gel Gel", "Benim Hikayem", "Sen Varsın", "Ey Aşk", "Yaz", "Deliler", "Kırgınım Ona" şarkılarıyla "AraBest" ve "İz" adını verdiği konsept albümündeki şarkılarıyla müzik severlerin kalbinde yer edinen Berkay, son bombasını 6 Kasım'da patlatıyor...
Berkay'ın son bombası

Önceki gün yeni projesi için yıllardır beraber çalıştığı müzik şirketi Avrupa Müzik ‘in sahibi Deniz Erdem ve menajeri Özgür Aras ile bir araya gelen Berkay, yeni şarkısı “Dert Faslı” nın 6 Kasım Cuma günü tüm dijital platformlarda olacağının da müjdesini verdi.

Corona Virüsü (Covid-19) sonrasında Berkay'da kendi YouTube kanalı açan çektiği videoları "Evdeyiz Dede" adı ile yayınlamaya başladığı andan itibaren büyük beğeni alan Berkay, yeni şarkısı içinde hayli heyecanlı olduğunu ve müzikseverlerinde beğeneceğini belirtti. Berkay, YouTube kanalının çekimlerinden kalan zamanını kızları ve ailesi ile geçirdiğini ve kızlarının büyüdüğüne tanık olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.