Spor 12.02.2019 15:24

Beşiktaş Sompo Japan Rövanş Peşinde

Kara Kartallar, geçen sezon yarı finalde kaybettiği Tofaş'a geçit vermek istemiyor.
Beşiktaş Sompo Japan Rövanş Peşinde

Beşiktaş Sompo Japan, Ankara'da düzenlenecek Basketbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Tofaş ile perşembe akşamı saat 20.30'da karşılaşacak. Kara Kartallar, geçen sezon yarı finalde Bursa ekibine 86-79 kaybetmiş ve final oynama şansını kaçırmıştı. Bu maç, aynı zamanda Beşiktaş Sompo Japan için geçen sezonun bir rövanşı niteliğini taşıyor.

"SAVAŞMAYA HAZIRIZ"

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Dusko Ivanovic, Türkiye Kupası ve çeyrek finalde oynayacakları Tofaş maçı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye Kupası, zorlu ve herkesin kazanabileceği bir kupa. Heyecanlı geçen basketbol sezonu içinde, heyecanı daha da yükseğe çıkaracak bir organizasyon. Herkes gibi, bizim de kupayı kazanma şansımız var. Şu andan itibaren sadece ilk maçı düşünüyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz. Bu zor karşılaşmadan zaferle ayrılmak için savaşmaya hazırız."

İstanbul ekibinin veteran oyuncularından Erkan Veyseloğlu ise, kupanın sürprizlere açık bir turnuva olduğunu belirtirken, "Bizim için de önemli bir hedef. Bu kupada her şeyin farklı olacağını düşünüyorum. İlk hedefimiz Tofaş maçı ve bu maçı kazanarak adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz. Sonrasında zor bir yolumuz var ama kupada final oynamak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve Türkiye Kupası'nı müzemize götürürüz." ifadelerini kullandı.