Vakıf Katılım web
Ekonomi 20.07.2021 07:00

Bien Amerika'da yeni ürünlerini tanıttı

Seramik sektörünün en önemli platformlarından biri olan Coverings 2021'e katılan Bien, Amerika pazarına yönelik ürünleriyle fuarda büyük ilgi gördü.
Bien Amerika'da yeni ürünlerini tanıttı

Bien, en büyük hedef pazarlarından biri olarak gördüğü Amerika’daki konumunu güçlendirmek amacıyla her sene olduğu gibi bu sene de Coverings Fuarı 2021’e katıldı. Amerika’da 30 yıldan fazla bir süredir düzenlenen ve seramik sektörünün en önemli platformlarından biri olan Coverings Fuarı; bu yıl 7-9 Temmuz tarihleri arasında Florida Orlando’da gerçekleşti.

En yeni koleksiyonlarını tanıttı

Bien, karo seramik alanında önemi her geçen yıl artan Coverings 2021’de büyük ebatlı ürünleri ve ABD pazarına yönelik koleksiyonları ile büyük ilgi gördü.

Farklı ülkelerden birçok katılımcının yer aldığı fuarda, seramik ve karolardaki en son trendler, renkler ve ebatlar tanıtıldı. Bien de bu vesileyle fuarda özel koleksiyonlardan oluşan inovatif ürünlerini ön plana çıkarttı.

Büyük ilgi gören standında ürünlerini tanıtan Bien; 120x180cm Oversize olarak adlandırdığı seramiklerini ve aynı zamanda bu yıla damgasını vuran bookmatch tasarımlardan oluşan büyük seramiklerini tanıttı. 60x120cm ebatlı koleksiyonlardan Hypnos ve Joja ise oldukça büyük ilgi gördü. Duvar karolarında ise 40×120cm ve 30x90cm ebadındaki serileri ön plana çıktı. Büyük ebatların yanı sıra pazarda çok tercih edilen farklı ebatlar ve tasarımlar da, sektör profesyonelleri ve nihai tüketicinin beğenisine sunuldu. Özellikle ahşap görünümlü seramiklere olan ilgi ise büyüktü.

Pandemi şartlarında bir önceki yıllara göre daha kısa süreli bir fuar olmasına rağmen fuara olan ilgi büyüktü.