Magazin 13.12.2018 02:00

Bilge Karadeniz Yeni Kitabını Tanıttı

Yazar Bilge Karadeniz 'Ruhun Bilgesi' kitabının lansmanını geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda cemiyet hayatından ünlü hanımlara verdiği davetle gerçekleştirdi.
Bilge Karadeniz Yeni Kitabını Tanıttı

Yazar Bilge Karadeniz, kitap gelirinin bir kısmını Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği' ne bağışlıyor. 

 Psikoloji, tasavvuf, kişisel gelişim kılavuzu niteliğinde olan ve 2. baskısıyla kitapçılardaki yerini alan Ruhun Bilgesi’nde Bilge Karadeniz, kendi hayat hikayesini okuyucularla paylaşıyor. Bilge Karadeniz bu eserinde, çağın hastalığı olarak bilinen panik atak serüveninin kendisinde yarattığı duygu ve düşünceleri, bu hastalıkla baş etmenin yollarını, aslında bunun bir hastalık olmadığını, her düşünce ve duyguyu kişinin kendisi oluşturduğunu ifade ederek, düşünceleri susturmanın, zihni kontrol altına almanın örneklerini kitabında sunarak, panik atak yaşayan kişilere örnek ve ilham oluyor. Karadeniz, yaşadığı ruhsal deneyim ve tecrübelerin kendisini nasıl hakikate, ilahi aşka götürdüğünü ve araştırmalarının sonucundaki bulgularını yalın bir dille okuyucuya aktarıyor.

 Davete katılan isimler arasında; Pervin Ersoy, Öykü ve Ümran Karadeniz, Ayşe Kalkavan, Çiğdem İşbilir, Emel Oysal, Gökçe Atuk, Nazlı ve Elmas Tozlu gibi isimler vardı.