Magazin 24.05.2022 04:46

Binlerce genç, Bayramiç'te Festivalle Coştu

Bayramiç Belediyesi tarafından Bayramiç'in Hacıkayyum Çamlığı'nda gerçekleşen Kazdağ Gençlik Festivali sona erdi. 2 gün boyunca alanı dolduran 5 bine yakın genç festival boyunca eğlenceye doğdu.
Binlerce genç, Bayramiç'te Festivalle Coştu

Festivalin ilk gününde Türk rock müziğinin en önemli topluluklarından Yüksek Sadakat; Luxus grubundan tanıdığımız Alper Bakıner ve Dj Raif Şarpal performanslarıyla gençlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Behzat Ç'nin Akbaba'sı DJ Oldu

Festivalin ikinci ve son gününde fenomen dizi Behzat Ç'de Akbaba karakterini canlandıran Berkan Şal da vardı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği başarılı oyuncu DJ performansıyla da hayranlarından tam not aldı.

Festivalin Muhteşem Kapanışı Pera'dan...

Gençler, iki gün boyunca, İdastar Amatör Ses Yarışması, rodeo, canlı langırt, şut becerisinin yanı birbirinden eğlenceli yarışmalarla keyifli zaman geçirdi. İlçe dışından da katılımın yüksek olduğu festivalde, gençlere ücretsiz kamp alanları sunuldu. Festivalin dopdolu programının kapanışını rock müziğin başarılı temsilcisi Pera yaptı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak her biri hit olmuş şarkılarını alanı dolduran binlerce gençle birlikte söyleyen başarılı topluluğun performansı büyük alkış aldı.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun; "Gençlerin Enerjisini Hissetmek Bize de Çok İyi Geldi"

Katılımdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Çok güzel bir festival oldu. Gençler doyasıya eğlendi ve onların enerjisini hissetmek bizlere de iyi geldi. Hayat Bayramiç’te gençlerle daha bir güzel oldu. Gençlerimiz için proje üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.