Halkbank web
Ekonomi 27.03.2019 12:33

Bir Groupe Psa Kuruluşu Olan Psa Finans Web Sitesini Yayina Aldı

Groupe PSA'nın anlaşmalı finansal hizmetler kuruluşu olan PSA Finans, 18 Mart itibariyle web sitesi PSAFinans.com'u müşterilerinin hizmetinesundu.
Bir Groupe Psa Kuruluşu Olan Psa Finans Web Sitesini Yayina Aldı

PSAFinans.com’da Bir Tıkla Krediniz Hazır

Güncel kampanya bilgileri ve kredi hesaplama gibi taşıt finansmanına dair hertürlü hizmetin alınabildiği siteden Peugeot, Citroën ve DS marka araçlar için online taşıtkredisi başvurusu da yapılabiliyor.

Groupe PSA bünyesinde yeralan Peugeot, Citroën ve DS marka araçların finansmanını sağlayan PSA Finans’ın web sitesi PSAFinans.com, 18 Mart tarihi itibariyle yayın hayatına başladı. PSAFinans.com, ziyaretçilerine güncel kampanya bilgileri ve kredi hesaplama gibi araç finansmanına dair hertürlü konuda hizmet veriyor. PSAFinans.com üzerinden ayrıca online taşıt kredisi başvurusu yapmak da mümkün.

Çok Uygun Koşullarla Yeni ya da İkinci El

2006 yılında kurulan ve 2018 yılın dayaklaşık 20 bin adet işlemde müşterilerine finansman desteği sağlayan PSA Finans, yüksek kalite anlayışı ve sahip olduğu Groupe PSA değerleriyle, avantajlı kampanyalar ve kişiye özel finansman seçenekleri sunuyor.

Müşterilerine çok uygun koşullarla hem yeni hem de ikinci el otomobil sahibi olma imkanı tanıyan Şirket; kredi, operasyon elaraç kiralama ve sigorta hizmetlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesiyle dikkatçekiyor. PSA Finans, hem bireysel hem de tüzel müşterilerine uçtan uca bayide tamamlanan kredi başvurusu ve kredi kullanım deneyimini de kolay ve hızlı bir şekilde sunuyor.