Vakıf Katılım web
Magazin 21.02.2016 22:39

Bir haftada iki acı

Bir hafta önce kız kardeşi Alev Yücesoy’u toprağa veren Işıl Yücesoy, 8 gün aradan sonra kardeşinin vefatına daha fazla dayanamayan annesi Fatma Rezzan Yücesoy’u toprağa verdi.hurriyet.com.tr 21 Şubat 2016 - 21:59:00Işıl Yücesoy bir haftada iki acı…
Bir haftada iki acı

Bir hafta önce kız kardeşi Alev Yücesoy’u toprağa veren Işıl Yücesoy, 8 gün aradan sonra kardeşinin vefatına daha fazla dayanamayan annesi Fatma Rezzan Yücesoy’u toprağa verdi.hurriyet.com.tr 21 Şubat 2016 - 21:59:00Işıl Yücesoy bir haftada iki acı yaşadı

Annesinin tabutu başında “Onu benden daha mı çok sevdin anne” diyerek göz yaşlarına boğulan Işıl Yücesoy’u kızı Meneviş Cılızoğlu teskin etti.

Üst üste büyük acı yaşayan Işıl Yücesoy’u bu zor gününde yapımcı ve oyuncu dostları ile sektörden sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine katılanlar arasında, Arsen Gürzap, Birce Akalay, Erkan Sever, Ayten Uncuoğlu, Serpil Tamur, Yıldız Kültür, Saadet Sun, Ercan Turgut, Özge Özberk, Tuba Büyüküstün, Kanpolat Görkem Arslan, Engin Akyürek, Polat Bilgin, Tümay Özokur, Ayşe Kökçü, Cihat Tamer, Levent Yılmaz, Burçin Abdullah, Çağan Irmak, Ali Demir, Murat Çiçek, Tomris Giritlioğlu, Nermin Eroğlu, Şahin Alpaslan, Ayşe Tunaboylu, Ahmet Tansu Taşanlar, Ali Düşenkalkar, Tüvana Türkay, Atsız Karaduman, Ayşegül Günay, Emre Kızılırmak ve Hakan Eren hazır bulundu.

Fenerbahçe Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınancenaze namazının ardından Fatma Rezzan Yücesoy (91) Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda kızı Alev Yücesoy’un yanında toprağa verildi. (Hürriyet)