Vakıf Katılım web
Ekonomi 04.12.2020 12:16

BorgWarner Ürün Yelpazesi Türkiye'de Genişliyor!

Delphi Technologies Satış Sonrası "D" Markası ile Madeni Yağ Pazarına Geri Döndü!
BorgWarner Ürün Yelpazesi Türkiye'de Genişliyor!

Temiz ve verimli araç teknolojisi çözümlerinde dünya lideri BorgWarner, başta motor yağları olmak üzere bünyesinde fren spreyi, fren sıvısı ve antifriz ürünlerini barındıran yeni yerli üretim ürün yelpazesini “D” markasıyla tanıttı. Şirket bünyesindeki “Delphi Technologies Satış Sonrası” altında sunulan D markalı ürünler içerisindeki motor yağları; özellikle fiyat - fayda dengesiyle öne çıkıyor ve hem binek hem hafif ticari ürün gruplarında, tam sentetik ve yarı sentetik olarak İzmir’de üretiliyor. OEM gerekliliklerini sağlayarak 1, 4, 5, 7 ve 10.5 litrelik çeşitleriyle Türkiye çapında satışa sunulan D marka motor yağları, geçmişte de madeni yağ alanında ürünler sunan Delphi Technologies Satış Sonrası kalitesiyle tekrar raflardaki yerini alıyor.

İçten yanmalı, hibrit ve elektrikli araçlar için temiz ve verimli teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan BorgWarner, Türkiye’deki satış sonrası ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son olarak İzmir’de üretim tesisleri bulunan ve 150’den fazla ülkede varlığını sürdüren Delphi Technologies’i bünyesine katan BorgWarner, başta motor yağları olmak üzere fren spreyi, fren sıvısı ve antifriz ürünlerinin olduğu yeni yerli üretim ürün yelpazesini tanıttı. Delphi Technologies Satış Sonrası altında yeni D markasıyla tanıtılan ürünler hem binek otomobiller hem de hafif ticari araçlar için üretilmeye başlandı. Yeni ürün yelpazesinin amiral gemisi olan D marka motor yağları ise hem sentetik hem de yarı sentetik versiyonlarıyla OEM gereksinimlerini karşılarken, 1, 4, 5, 7 ve 10.5 litre seçenekleriyle Türkiye genelinde pazara sunuldu.

Madeni yağ pazarına güçlü geri dönüş!

Delphi Technologies Satış Sonrası Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, konuyla ilgili açıklamasında madeni yağ pazarına güçlü bir geri dönüş yaptıklarını vurgulayarak; “8 yıllık bir sürenin ardından, yerli üretimle Türkiye motor yağı pazarına geri döndük ve bu yeni motor yağı ürününü, mevcut yedek parça portföyümüzü tamamlayıcı bir ürün olarak satış sonrası pazarına sunuyoruz. Hem binek, hem de hafif ticari olmak üzere benzinli ve dizel araçların teknik gereksinimlerini karşılayan, 1 litreden 10.5 litreye kadar çeşitli hacimlerde birinci sınıf ürün yelpazesi sunuyoruz. Güçlü dağıtım kanallarımız sayesinde, 'D' ürün portföyündeki tüm sıvılarımız, Türkiye çapındaki önde gelen bağımsız yedek parça bayilerinde satışa sunulacak” dedi.

Tam profesyonel madeni yağ serisi

Delphi Technologies Satış Sonrası’nın ‘D’ ürün portföyündeki 1, 4, 5, 7 ve 10.5 litrelik hacimlere sahip D motor yağı serisi; her yaştan araç ve markaya yönelik çözümler sunan geniş ürün yelpazesiyle profesyonelliğini tamamlıyor. Tam sentetik motor yağları, araç üreticilerinin zorlu teknik standartlarını karşılıyor ve egzoz gazı arıtma sistemleriyle donatılmış olanlar da dahil olmak üzere çok sayıda çevre dostu ve yenilikçi motorda kullanılabiliyor. Seri, mevcut ürün gamıyla; piyasada bulunan benzinli ve dizel olmak üzere tüm otomobil ve hafif ticari markalarının yaklaşık yüzde 70’inin yağ gereksinimlerini karşılıyor. ‘D’ ürün portföyündeki yarı sentetik motor yağları ise büyük araçların gerektirdiği yüksek performans standartlarını da karşılayarak tarım ve inşaat sektörlerinde yer alan araçlardaki tüm 4 zamanlı dizel ve benzinli motorlara yağlama çözümleri sunuyor.

'D' motor yağı ürün portföyü, 'D' Prestige Super Plus D-G C2/C3 5W-30, 'D' Prestige Plus DF A5/B5 5W-30, 'D' Prestige Super Plus D-VR C2/C3 5W-30, 'D' Prestige Super Plus D-EC C2/C3 5W-30 ve 'D' Prestige 10W-40 dahil olmak üzere Delphi Technologies tarafından üretilen 5 farklı 5W-30 ve 10W-40 viskozitede üründen oluşuyor. Delphi Technologies bünyesinde geliştirilen ‘D’ motor yağlarının yanı sıra, yine ‘D’ ürün gamı içerisinde; ‘D’ Uzun Ömürlü Kırmızı Antifriz, ‘D’ Dört Mevsim Mavi Antifriz, ‘D’ Fren ve Debriyaj Temizleyici Sprey ve DOT3 ve DOT4 Fren ve Debriyaj Sıvıları dahil olmak üzere zengin bir sıvı çeşitliliği bulunuyor.