Magazin 29.10.2018 02:00 Güncelleme: 29.10.2018 00:18

'Boşandıktan Sonra Hayatım Değişmedi, Keyfim Yerinde'

Demet Akalın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Akalın'ı annesi Şenay Akalın, kızı Hira Kurt, yakın dostları Deha Bilimler, Özlem Yıldız, Tan Taşçı ve Aslı Hünel yalnız bırakmadı.
'Boşandıktan Sonra Hayatım Değişmedi, Keyfim Yerinde'

'ARTIK ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM'

İşlemeli beyaz bir mini ve omuz dekolteli elbise seçimini peleriniyle süsleyen Demet Akalın, konseri öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Akalın, "Çok heyecanlıyım. Özendiğimiz bir konserimiz daha. Kızım Hira'da beni izliyor. Bana 'Anneciğim lütfen beni sahneye çıkartma. Utanıyorum' dedi. Ayrıca Hira'nın kulisi var biliyorsunuz. Kapısında 'Prenses Hira' yazıyor. Bu arada Jennifer Lopez'in çorabından getirttiler Amerika'dan. Ama inanın artık alışveriş yapmıyorum. Olan kombinleri ucuz şeylerle kombin yapıyorum. Euro aldı başını gidiyor
çok pahalı her şey" dedi.

HANDE YENER'E SONSUZ BAŞARI DİLEDİ

Romen bir şarkıcıyla düet yapmayı planladığını söyleyen Demet Akalın, muhabirlerin "Rakibeniz Hande Yener'de İngilizce bir şarkı çıkardı. Dinlediniz mi? Siz de yurtdışına mı açılıyorsunuz?" sorularına "Benim hiç öyle şeylerim yok. Herkese başarılar dilerim. Öyle bir hayalim de yok. Anneannem Tatar ya o yüzden bende Romen arkadaşla şarkı yapmak istedim. Ama yabancı dilde şarkı yapan arkadaşlarıma sonsuz başarılar dilerim" cevabını verdi.

'BOŞANDIKTAN SONRA HAYATIMDA DEĞİŞİKLİK OLMADI, KEYFİM ÇOK YERİNDE'

Eşi Okan Kurt'tan ayrıldıktan sonra hayatında ne gibi değişikliklerin olduğu yönündeki soruya Demet Akalın "Hayatımda çok bir değişiklik olmadı. Bir iki gün gezdim ama siz bana rahat veremeyeceksiniz anladım. Deli gibi çalışmaya devam ediyorum. İnşallah her şey güzel olacak. Keyfim çok yerinde. Sessizliğimi koruyorum" şeklinde yanıt verdi.

KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Demet Akalın konserine 'Ses Kes' adlı şarkısıyla başladı. Performansıyla göz dolduran şarkıcı konserinin ortasında "Bugün konseri yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım. Biz bugünün konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladık" dedi.