Emlak 16.04.2019 03:00

BOSS4 gayrimenkul'un projeleri müsiad hessen fuarı'nda boy gösterecek

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Fuarda bu yıl anahtar teslimlerini gerçekleştireceği Alya Grandis ile Beylikdüzü'nde inşasına başladığı Alya Onist'i Avrupalı yatırımcılar ile buluşturacak.
BOSS4 gayrimenkul'un projeleri müsiad hessen fuarı'nda boy gösterecek

Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle yola çıkan BOSS4 Gayrimenkul, 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılacak olan MÜSİAD Hessen Gayrimenkul Fuarı’nda yerini alacak. BOSS4 Gayrimenkul fuar kapsamında bu yıl anahtar teslimlerini gerçekleştireceği Alya Grandis ile Beylikdüzü’nde inşasına başladığı Alya Onist’i Avrupalı yatırımcılar ile buluşturacak.

Fuarla ilgili konuşan BOSS4 Gayrimenkul Eş Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Sektörün öncü firmalarının katılacağı fuarda biz de projelerimizi gurbetçi vatandaşlarımıza ve Alman yatırımcılara tanıtma fırsatı bulacağız. 150 firmanın katılacağı fuarı bu yıl 5 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor” dedi.

BOSS4 Gayrimenkul Hakkında

BOSS4 Gayrimenkul, Türkiye’de uygun lokasyonlarda markalı konut projeleri geliştirmek üzere 2017 yılında kuruldu. Türkiye’de gayrimenkul, tekstil, örme ve kimya konularında faaliyet gösteren Akkuş Grup’a bağlı Akkuş Gayrimenkul’ün ortaklığında kurulan şirket, inşaat sektöründe Akkuş Grup’un yıllardır edindiği deneyimi de arkasına alarak, ilk projesi Alya Grandis'i hayata geçirdi. Beylikdüzü’nde inşasına başladığı Alya Onist projesine hız kesmeden devam ediyor.