Magazin 18.02.2020 00:30

BOSTANCI'DA KORAY AVCI FIRTINASI

Koray Avcı 16 Şubat Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezinde sevenleri ile buluştu. 4 saat boyunca sahnede kalan başarılı sanatçı en sevilen şarkılarını üçbin kişilik coşkulu kalabalıkla birlikte kro halinde seslendirdi.
BOSTANCI'DA KORAY AVCI FIRTINASI

Zaman zaman seyircilerle sohbet eden ve konser yolculukları sırasında yaşadığı komik anları dinleyicileri ile paylaşan Koray Avcı, mzüikseverleri kahkahalara boğdu.

BENİM BÜLENT ERSOY'DAN NEYİM EKSİK...

Konser sırasında kuaförünün sahneye çıkarak saçını düzeltmesi ve parfüm sıkması üzerine “Benim Bülent Ersoy’dan neyim eksik ? ” diyerek espri yapan Koray Avcı’nın neşeli halleri dinleyiciyi de keyiflendirdi. Her yıl Bostancı österi Merkezi'nde bir tane konser yaptıklarını ancak bu yıl bu sayının artabileceğini dile getiren Avcı, ''Sevgililer Günü''nü geride bıraktık ama yine söyleyeyim, içimde kalmasın. Duygularımız karşılıklı. Sizi çok ama çok seviyorum. İyi ki varsınız...'' sözleriye de büyük alkış aldı.

70 YAŞINDAKİ HAYRANIYLA ANKARA MİSKET OYNADI

Sanat müziği, halk müziği, arabesk ve pop gibi farklı türdeki şarkıları kendine özgü yorumu ile icra eden sanatçıya, konserin bir bölümünde DDR dans grubuda eşlik etti. Dans ekibi ile birlikte halk oyunlarını profesyonellere taş çıkaracak şekilde icra eden Koray Avcı, izleyenleri mest etti. Bi ara sahneden inerek 70 yaşındaki hayranı Gültaç Altındağ'la birlikte karşılıklı ''Ankara Misket''de oynayan Avcı, konser sonunda Altığdağ ve Kırklerli'nden birlikte konser için geldiği arkadaşlarını kulisinde ağırladı.