Spor 26.02.2016 17:09

Braga Fenerbahçe'den çekiniyor

Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleşen Portekiz'in Braga takımının icra direktörü Rui Casaca, zor bir kura çektiklerini söyledi. YENİBİRLİK- Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleşen Portekiz'in Braga takımının icra…
Braga Fenerbahçe'den çekiniyor

Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleşen Portekiz'in Braga takımının icra direktörü Rui Casaca, zor bir kura çektiklerini söyledi.

YENİBİRLİK- Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleşen Portekiz'in Braga takımının icra direktörü Rui Casaca, zor bir kura çektiklerini, rakiplerinin Braga'yı iyi tanıyan teknik direktör ve futbolcuları olduğunu söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Braga İcra Direktörü Rui Casaca ve Fenerbahçe Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Casaca, zorlu maçların kendilerini beklediğini belirterek, "Çok zor bir kura. Fenerbahçe çok güçlü ve iyi bir takım. Rakibimizin Portekiz Milli Takımı'nda oynayan futbolcuları ve çok iyi bir Portekizli teknik direktörü var. Braga'yı da çok iyi tanıyor. Bizim için çok zor bir takım ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Portekizli yönetici, ilk maçın İstanbul'da oynanacak olmasıyla ilgili, "İlk maçın Türkiye'de olmasını da bir avantaj olarak görmüyoruz" yorumunda bulundu.

"Fenerbahçe'yi en iyi yerlere taşımak istiyoruz"

Turgut Acar ise Avrupa'da ilk 16 takım içinde yer aldıklarını kaydederek, "Farklı bir arenanın içine tekrar girdik. Braga daha önce irtibatta olduğumuz bir kulüp ama ilk kez resmi bir müsabaka oynayacağız. Braga'yı bize yakışır şekilde misafir edeceğiz. Futbolcularımızın da gerekeni yapacağına inanıyoruz. Bu sezon da Fenerbahçe'yi en iyi yerlere taşımak istiyoruz" diye konuştu.