Magazin 01.12.2021 04:27

'BU FİLMLE SEYİRCİNİN AKLINI ALACAĞIZ'

3 Aralık'ta vizyona girecek olan komedi filmi Aykut Enişte 2'nin galası önceki gün Kanyon AVM'de yapıldı.
'BU FİLMLE SEYİRCİNİN AKLINI ALACAĞIZ'

Cem Gelinoğlu, Hakan Yılmaz ve Melis Babadağ'ın başrollerini paylaştığı filmin galasına oyuncu ekibi eksiksiz katılırken, sinema severlerler ise yoğun katılım gösterdi. Filmin iki yıldır pandemi nedeniyle gösterime çıkaramadıklarını söyleyen Cem Gelinoğlu "Özlemişiz böyle bir kalabalığı görmeyi, iki yıldır pandemi nedeniyle filmli çıkaramadık, büyük emeklerle gönlümüzü koyarak çektik. İlki çok sevilmişti ikincisi de insanların gönlünde yer bulsun diye düşündük" dedi.

Yönetmen Onur Bilgetey, ise seyirciler istediği için filmin ikincisi çektiklerini anlatıp "Elimizden geleni yaptık, ilk filmi sevenlerin bunu da seveceğini düşünüyorum. 3 Aralıkta herkesi sinemalara davet ediyoruz. Güzel bir kadro kurduk. İkinci filmi çekmek hem senarist hem de yönetmen açısından zor oluyor, çünkü ilki çok sevildiği için baskı oluyor" ifadesini kullandı.

Filmde Atabey ailesinin eski eniştesi 'Talat' karakterini canlandıran Hakan Yılmaz, ilk filmde yer almadığını ancak ikincisine nasıl dahil olduğunu hakkında espri yapıp şöyle konuştu: "İlk filmde izleyiciydim sonra sinir oldum, ikinciye girdim, 'Ben bunda niye yokum?' diye. Sağolsunlar güzel bir dünya kurmuşlar, ben kıyafetimi giyip laflarımı söyledim. Bu filmle seyircinin aklını alacağız. Umarım herkes evine çok memnun dönecek.

Filmi izledikten sonra "Filmde rol alan oyunculardan Melis Babadağ ise heyecanını "Seyirciyle buluşacağız, biraz seyirciyle birlikte yaptığımız bir iş oldu, onların baskısı sonucu yazıldı ve öyle biz sete çıktık, çok büyük aşkla sevgiyle" diyerek heyecanını dile getirdi.

'Aykut Enişte 2'nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alıyor.