Beyaz Perde 25.01.2018 11:42 Güncelleme: 25.01.2018 11:55

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek. 'Game of Thrones'un Altın Küre ödüllü yıldızı Peter Dinklage'nin oynadığı bilim-kurgu filmi "Hafıza" sinemaseverlerle buluşacak.
Bu hafta 6 film vizyona girecek

Bu hafta Wes Ball'ın yönettiği ve Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Walton Goggins, Patricia Clarkson, Rosa Salazar, Ki Hong Lee ve Barry Pepper'ın oynadığı "Labirent: Son İsyan" sinemaseverlerle ile buluşacak.

Serinin aksiyon ve macera yüklü bilim-kurgu türündeki üçüncü halkasının konusu özetle şöyle:

"Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon "W.I.C.K.E.D"e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak Teresa'nın ihaneti sonucu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D'e karşı mücadele ederken bulmuş, bu mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer."

"Hafıza"

"Game of Thrones"un Altın Küre ödüllü yıldızı Peter Dinklage'nin yanı sıra Matt Ellis, Anton Yelchin ve Julia Ormond'un rol aldığı "Hafıza" bilim-kurgu meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Mark Palansky'un senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Gregory Middleton yaptı.

"Sevgisiz"

Günümüz Rus sinemasının usta yönetmenlerinden Andrey Zvyagintsev'in "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde Oscar aday seçilen filmi "Sevgisiz", boşanma arefesindeki bir çiftin, çocuklarının ortadan kaybolmasının ardından yaşadıklarını konu ediniyor.

Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Varvara Shmykova, Matvey Novikov, Yanina Hope ve Daria Pisareva'nın rol aldığı dram türündeki filmin senaryosu Oleg Negin'e ait.

"Ölümlü Dünya"

Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği haftanın yerli komedi filmi "Ölümlü Dünya", nesillerdir Haydarpaşa Garı'nda bir lokanta işleten Mermer ailesi bireylerinin hikayelerini anlatıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimlerin rol aldığı filmin senaryosu Ali Atay, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ile Ali Demirel tarafından kaleme alındı.

"Adı Aşk"

Eyüp Dirlik'in yazıp yönettiği, Mustafa Yabaş, Mariam Hussein, Ümit Acar, Selime Gümüş, Faisal Al Faisal ile Lidya Sabra gibi isimlerin rol aldığı "Adı Aşk", Çanakkale'de şans eseri tanışan iki gencin İstanbul'a taşınan hikayesini konu ediniyor.

"Ayı Kardeşler: Fantastik Dünyalar"

Ding Liang'in yönetmenliğini yaptığı haftanın animasyon filmi "Ayı Kardeşler: Fantastik Dünyalar", Orta Dünya Krallığı'nın harikalarından biri olan Altın Geyik'in yerini keşfeden robot Coco ve arkadaşlarının, hırsızlara karşı ormanın düzenini korumaya çalışmalarını anlatıyor.