Magazin 15.09.2020 03:30 Güncelleme: 15.09.2020 07:36

Bu ikili dikkatleri üzerine çekiyor!

Ay Yapım imzalı 'Menajerimi Ara' yayınlanan 3 bölümüyle büyük beğeni topladı.
Bu ikili dikkatleri üzerine çekiyor!

Dünyada birçok kişi tarafından merak edilen oyuncular ve menajerlerinin dünyasının iç yüzünü keyifli bir dille anlatan dizide İstanbul’a gelip tutunmaya çalışan menajer asistanı ‘Dicle’ ile bu dünyanın içine yeni girmiş ve ilk dizisiyle büyük popülerlik yakalamış ‘Barış’ın (Deniz Can Aktaş) arasındaki naif etkileşim izleyicinin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakıyor. Bu ikili için şimdiden binlerce mesaj yağıyor.

 Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun dört menajere hayat verdiği ‘Menajerimi Ara’ dizisinde, Ahsen Eroğlu İstanbul’a gelip kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan ve kimsenin varlığından haberdar olmadığı babasına kendini ispat etmek isteyen ‘Dicle’ye can verirken Deniz Can Aktaş ise ilk dizisiyle yıldızı parlayan ve bir anda popüler olan ‘Barış’ karakterini canlandırıyor. Star TV’de ilk üç bölümü yayınlanan ve reytinglerde gününün en çok izlenen dizisi olan ‘Menajerimi Ara’nın genç oyuncuları izleyicilere rekabet ve hırs dolu bir dünyada saf ve romantik bir aşkın sinyallerini verdi. Başarılı genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın performansları izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

 Her bölüm ünlü bir oyuncunun kendi kimliğiyle hikayeye konuk olacağı, ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alırken, ‘Medcezir’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ ve ‘Delibal’ gibi projelerden tanıdığımız Ali Bilgin ise yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

‘Menajerimi Ara’ her Salı saat 20.00’de Star TV’de…